Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sassdddffdfg

Czemu takie stare baby się cieszą, że mają młodych kochanków, 10 lat młodszych?

Polecane posty

Gość sassdddffdfg

ktore traktują je jak wory na spermę, na starej piczy wiadomo... a one cie cieszą, cieszy sie taka stara baba 35 lat, ze ma kochanka 25 latka :D ze traktuje ją jak szmatę, ktorą wyrucha i tak porzuci dla mlodszej, a ta sie cieszy glupia bo uwaza sie za taka piekną, ze mlodszego moze poderwac :O a to jakis obrzydliwy dewiant co porucha starą dupę z ciekawosci a potem i tak zostawi dla mlodszej.

Gość kochanka Francesca
a skad wzięło sie powoiedzenie: głowa siwieje dupa szaleje w odniesieniu do płci meskiej?

Gość karta_gina
takie dowartościowanie przed końcem:D mój jest prawie 20 lat młodszy ode mnie:P a jego żonka 22 lata :classic_cool:

Gość chlup
Problem kobiet polega na tym, że myslą że my mamy takie samo podejście do kobiet co one do nas. Wyobraź sobie, że one na prawde myslą że one tym kolesiom się podobają, że są atrakcyjnymi partiami i bardzo często myslą, że mogą z nimi zbudować jakiś związek. Nie wiedzą, że to tylko sex bo nie dostrzegają że dla nas facetów może istnieć sex bez uczucia.

cieszą się jak 20 letni samochód, którego ktoś odwiezie na złom, a nie na lawecie jak truposz

Gość hf rtyt
Pewnie dlatego, że ich ciała podobają im się bardziej niż ciała równieśników, a może cieszą się, że są dla nich atrakcyjniejsze, niż równolatki? :) Ja, stara baba lat 34 usłyszałam ostatnio od wieloletniego przyjaciela (lat obecnie 27), że młodsze dziewczyny wyglądają teraz często dużo starzej od trzydziestek i mają źle poukładane w głowie.

stare baby 35 lat ;-), heheh, jak miałem 20 lat, to myślałem, że po 40 to najlepiej już umrzeć, a te kolejne 14 lat szybko minęło ;-)

"młodsze dziewczyny wyglądają teraz często dużo starzej od trzydziestek i mają źle poukładane w głowie." niestety młode pokolenie teraz strasznie upasione :(

Gość nhjnhgf
złość piękności szkodzi, ochłoń co tam, starsza ciotka znalazła gacha a ty nie możesz ? :D

Gość tito 30
a ja kocham moją 42 latkę

Gość Spawacz#
"niestety młode pokolenie teraz strasznie upasione" zgadzam sie w 100%. Niedawno wróciłem z UK i nie widzę różnicy. Mroczne czasy nadchodzą przed wami Panowie. Otworzyć Wschodnie granice to jedyne wyjście !!!

Gość odrijgoigjpsp
"młodsze dziewczyny wyglądają teraz często dużo starzej od trzydziestek i mają źle poukładane w głowie." podręcznikowy tekst na poderwanie starej prukwy, żałocha

Gość Pyziialek
Głupie pytanie :D Z tych samych powodów, dla których staruchy frajerzy cieszą się, że mają 10 lat młodszą kochankę, po czym budzą się bez swojej rodziny , z długami, przysłowowią ręką w nocniku:D

Gość lollaa
jesli cycatka mysli o młodym to tylko dlatego, że faceci w jej wieku są - mało powiedziane... nieestetyczni- niestety to tylko marzenia złudzenia, chociaż sny o tym, że całuje mnie atrakcyjny młodzian nastrajają mnie bardzo pozytywnie :)

Gość Nfi dnd
Autorko ty zapewne samotna i niedoruchana!!?

Gość hf rtyt
Żal, że starą prukwę podrywają młodzi faceci z własnymi firmami, a Ciebie 20-tkę rozwodnicy po 40 kątem u mamusi? :)

Gość ładna niemoralna
a dlaczego 40 letni faceci cieszą się, ze mają mlodsza laske, która tylko ciągnie od nich kase ? każdy jak ma ochote korzystac z uroków mlodego ciala, to ma w dupie powody drugiej strony uzywa po prostu

Gość odrijgoigjpsp
Żal, że starą prukwę podrywają młodzi faceci z własnymi firmami, a Ciebie 20-tkę rozwodnicy po 40 kątem u mamusi? x x ta cały świat zerka na ciebie z mieszaniną zazdrości, pożądania i zawiści