Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pauliiiii

seks

Polecane posty

Gość Pauliiiii

jestem 16 letnią dziewczyną czy to już czas na mój pierwszy raz? Pomocy

Gość mamadwojkiaa
nie!!!!

Gość zamarwiona
tak jesli chcesz,ale zabezpiecz sie

Gość zamarwiona
a i pamietaj ze i tak nie bedziesz z tym chlopakiem w przyszlosci

Gość Uzależniona od chipsów
Nie!

Gość gos.ka.
czas ,czas i to najwyzszy......

Gość kiepskie prowo
twoim zadaniem jest teraz nauka a nie kurwienie się, a co bedzie jesli chlopak nagra filmik i wrzuci do sieci? mam 30 lat i gdybym seks uprawiala w wieku 16 lat wstydziłabym się przyznac do tego teraz przed znajomymi, a przede wszystkim przed mężem. Pomysl sobie co Twoj przyszly mąż pomysli o tym co robilas w wieku 16 lat. I powiem jedno faceci bzykają dziwki a za żony biorą dziewice. Oczywiscie nie mowie ze z seksem masz czekac do slubu ale przynajmniej do momentu ze bedziesz pewna ze to ten i bedziesz nieco strasza. Ale co ja się tu rozpisuję, człowiek a tymbardziej dziecko niestety puszcza rady bardziej doświadczonych mimo uszu.

Gość ehhh... :/
che wysłuchać wysłuchac wszystkich rad -kiepskie prowo i dziękuje ze się tak rozpisalaś bo daje mi to do myślenia :)

Gość dmuchawce....latawce
a ja ci powiem tak :dasz raz bedziesz musiala dawac cały czas (o ile bedziesz dluzej z tym chlopakiem)

Zastanów się czy naprawdę tego chcesz, czy go kochasz czy wogle darzysz go jakimś uczuciem bo ten pierwszy raz powinien być z kimś kogo kochasz i powinien być wyjątkowy, delikatny, bez pośpiechu, bez naciskania któregoś z Was. Bo później będziesz go wspominać po latach. I zabezpiecz się przed niechcianą ciążą bo chyba nie chcesz mieć dziecka w wieku 16lat ty pomyśl o prezerwatywie a jeśli on nie bedzie chciał z niej skorzystać to nie dawaj mu bo to Ty zostaniesz później mama i bedziesz wychowywać dziecko Wasze dziecko. On powie na razie nie jestem gotowy do roli ojca a Ty bedziesz musiała być gotowa do roli mamy i wtedy wszystko się zmieni w twoim życiu o 360stopni.

Ale i tak zrobisz jak zechcesz. Ja mając 16lat też miałam różne rzeczy w głowie ale miałam mame z którą mogłam pogadać o wszystkim. pozdrawiam i życze przemyślanych decyzji

Gość oj bozeeee ale wy glupie
a moze bedzie z tym facetem ? Ja przezylam swoj pierwszy raz w wieku 15 lat i jestem z tym facetem juz 10 lat :)

jesteś za młoda ale za moich czasów 16 latki co już miały sex za sobą były uważane za puszczalskie teraz może jest inaczej w każdym razie czasem warto się wstrzymaćc

Gość LadyJoy
może jednak lepiej poczekać by przeżyć to bardziej świadomie? na to nie ma recepty, zajrzyj na http://toster.pl :)