Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margheritka24

UCZUCIOWO-INTYMNY PROBLEM

Polecane posty

Gość margheritka24

hej, mam 24 lata, związałam się z facetem poznanym w necie, jesteśmy 3 miesiące razem. przejdę do sedna sprawy...w tym tygodniu jedziemy na wspólny wyjazd w góry. Nie było mowy o tym ale wiemy oboje ze dojdzie do 1ego stosunku. Problem mój wygląda tak, ze mam zniekształcone wargi sromowe, nie moge się też depilować (zalecenie lekarza). Przez to wszystko mam straszną chęć odwołać wyjazd i wogóle....boje się tego że on mnie odrzuci przez mój defekt. Co robić wg Was? Powiedzieć mu? Chyba nie potrafie/

Gość DolceNat
Nie dla ładnych warg sromowych chyba się z Tobą spotyka...Głowa do góry, to co on ma w spodniach jak narazie też jest dla Ciebie tajemnicą i nie wiesz co Cię czeka.

Gość margheritka24
Nie wygląda to jak u każdej innej kobiety... Są nierówne, poszarpane, mają na sobie zgupienia w niektórych miejscach. Naprawdę strasznie to wygląda. Można doznać szoku :( ja już się przyzwyczaiłam... Dodam ze jestem dziewicą. Jeden chłopak widział moją waginę ale nie doszło do stosunku, on się wykręcił.

o matko jedyna prowo? :) jak jest problem z depilacją zawsze można delikatnie przystrzyc, podgolić, zapleć warkoczyki czy cholera wie co jeszcze a co do reszty naprawdę mało kobiet ma wszystko idealne faceta najbardziej podnieca chwila a nie wygląd narządu rozrodczego