Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jurekkkkk

boje się że to za wysokie progi jak na moje nogi.czy ona jest bogata wg was

Polecane posty

Gość jurekkkkk

dziewczyna pracuje w banku jako doradca..generalnie osiąga wysokie wyniki sprzedażowe wiec ma spore premie.Ma 26 lat i skonczyła finanse na uniwersytecie. Teraz z kolezankami była tydzien na nartach co prawda w polsce w białce ale mnie nie byłoby juz na to stać.Jezdzi konno...W kwiatniu była na wyspach kanaryjskich...Kupiła auto za gotówke...yarisa z 205 roku co prawda ale ja mam auto 13 letnie:O Tu kupiła auto dwa miesiące temu tu ją stac na wyjazd na narty....

Gość DolceNat
Czy ona jest bogata? Hm... Ponadprzeciętna na pewno.

Gość wygwiazdowo górne
nic tylko bzykać licząc na profity :P, :P, :P

Gość nie mozesz przez to spać
nieudaczniku ? zostaw dziewczyne w spokoju zeby miała szanse znaleść kogoś z jajami na swoim poziomie co ty mozesz jej zapewnic ? nawet głupi wyjazd na narty musiałaby pasozytowi zasponsorować bo mimo ze jest facetem nie potrafi się utrzymać a ton wypowiedzi wskazuje ze szlak go trafia jak tylko pomysli o tym ze ona ma więcej od niego , żałosny jesteś

Gość ojojku
e tam, tez na poczatku znajomosci zarabiałam 2xtyle co mój facet .. miał kopa zeby sobie lepszej pracy poszukac i wyrownal poziom w ciagu paru mcy. z tym ze była sprzyjajaca sytuacja na rynku pracy, dzis by było trudniej. Ogólnie mielismy taką zasade ze na wspólne konto oboje wpłacalismy te samą kwote i za to zylismy, nadwyzke jesli była to kazdy odkładał na swoim.. . A na koncu oboje porzucilismy prace zeby robic to co lubimy. A nie napisałes czy dziewczyna mieszka sama i czy ty mieszkasz sam, bo to najwiecej kasy pochłania.

Gość tak sobie myślę, że...
a jakie to ma znaczenie czy ktoś zarabia więcej czy mniej niż my? Przecież od tego nie zależy czy ktoś nam odpowiada czy nie.No chyba, że ktoś tylko na to zwraca uwagę.

Gość a312312
jarisa 8 letniego to raczej żenada, średnia krajowa i masz, a średnia to jest raczej bieda.