Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet z Marsa

Wolicie szczuplych czy przypakowany facetow ?

Polecane posty

frodo: zdecydowanie się nie rozumiemy :D Pod pojęciem ładny rozumiem przystojnego z twarzy mężczyznę, czym innym jest atrakcyjność fizyczna, jeśli chodzi o sylwetkę. Nie mam aż tak sprecyzowanego gustu, że ma być umięśniony jak herkules czy nie. Po prostu lubię większych ode mnie mężczyzn. Jednak wielkość owego pana nie decyduje o tym czy jest ładny. Twarz mnie nie interesuje, musi mieć charakter i być inteligentny. Ehh nie wiem czy znowu tego nie zakręciłam. Coś dziś kiepsko u mnie z przelaniem myśli na literki :P

Gość do Autora tematu
Na początku wydawałeś się taki na poziomie, kulturalny, a na końcu okazało się jaki to jesteś faktycznie. Masz za duże mniemanie o sobie i myślisz, że taka serio atrakcyjna babka z zasadami będzie Ciebie chciała? Kulturą i mądrością nie grzeszysz. Nic dziwnego, że jesteś sam. Naucz się trochę pokory człowieku, dla własnego i innych dobra.

Gość Facet z Marsa
Do osoby "bez nika" powyzej - nie wiem o co Ci chodzi za bardzo, mozesz jasniej ? BYlo po mnie jeszcze 200 wpisow innych osob. P.S Poza tym, gowno mnie obchodzi twoje zdanie na moj temat, po pierwsze dlatego ze gowno o mnie wiesz, i wyciagasz wnioski o kims po 3 wpisach na forum :/. Nie usisz mnie pouczac kimkolwiek jestes, i szczerze zajmij sie swoim zyciem :)