Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zakręcona23x

Anioł Stróż

Polecane posty

hejka. mam pytanie. czy macie swojego Anioła Stróża, który pomaga Wam, do którego modlicie się i prosicie o pomoc.? Czy dostaliście to, o co poprosiliście swojego Anioła.?

Gość grgrgrgrgr
tak. ja mam na pewno. nie wiem jak blisko mnie jest teraz ale mam nadzieję, że blisko. wiele razy czułam, że mi pomógł.

Gość Zajaczek wielkanocny
Ja czuje czesto jego obecnosc...i wiem,ze przy mnie jest.

Gość kazdy go ma tego anioła
muwi o tym psalm 91 a tu jest jak kontaktować się i jakie warunki trzeba spełnić Św. Michał Archanioł: Bracie, muszę ci wyjaśnić co do sposobu komunikowania się z nami. Nie jest to takie trudne, jak tobie i innym może się wydawać. Wystarczą twoje pragnienia i zwykła prośba, a nasza uwaga zwrócona jest ku wam. Potrzebne są główne warunki: wiary, pokory, ufności, a przede wszystkim łaski. Jasnym j est, że człowiek przez grzech wyłącza się automatycznie z obcowaniem świętych i nie nawiązuje z nami kontaktu. Bracie mój, ale z naszej strony, gdy widzimy u was konieczne usposobienie, nie ma żadnej trudności. Właśnie ja czekałem i chciałem przyjść

Gość tradiidiotka
mi anioł stróż pomaga bo wyłączam myslenie i jestem bezkrytyczna za to napierdalam kogo popadnie jak tylko znajde u niego coś niekatolickiego.

Gość Angel blues
No to chyba Cię właśnie opuścił tradiid...:classic_cool: Anioł Stróż ma za zadanie pomagać nam w życiu,chronić przed złem,przed czynieniem zła,nakierowywać ku Bogu,pomagać czynić dobro a unikać grzechu.Ma chronić przed "napierdalaniem" ale czasem daje dobry impuls aby kogoś upomnieć, bo złem też jest przytakiwać lub milczeć na cudzy grzech.