Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia_joanna

Seks z facetem troche przypakowanym czy z chuderlakiem??

Polecane posty

Gość poco komu to
wszystko ?

Gość klaudia_joanna
Alergiczkowa

Gość ogolony-h
No mam pare zdjec. W stanie spoczynku, czy jak stoi?

Gość klaudia_joanna
dlaczego z przypakowanym?

Gość klaudia_joanna
dlaczego z przypakowanym?

Gość yghbcsvhgbjhg
dopycham

Gość nariami
Jak stoi :)

Gość dirk16
Ja mam 16 lat, i tez mam ogolonego.

Gość LadyJoy
a ja tam wolę chuderlaków, nie ma nic bardziej seksownego niż chudy mężczyzna, np w stylu młodego davida bowiego albo iggy poppa, popatrcie sobie na nich i wasi "przypakowani" aseksualni kolesie mogą się schować ;p polecam przy okazji http://toster.pl sporo zdjęć i takich i takich mężczyzn :)

Gość nariami
Mowmy tu o istotach nie tyle ze realnych, ale mozliwych do bezposredniego spotkania. Znacie club V.I.P w Gubinie? Menager tego clubu jest zajebisty. Ciało idealne do spożycia :D

Gość nariami
znam ... :)

Gość zjonizowana_87
znamy, znamy. Pan Dawid :D :D

Gość jezdem przypakowany i kazda
takiego woli niż szkieleta :P

Gość klaudia_joanna
Zaden chuderlak nie dorówna facetowi z odrobinką pikanterii... :D

Gość przecież kobieta kocha zasypia
na piersi faceta, a nie na kościach :P

Gość laseczka123
oczywiście, że seks z przypakowanym i to nie tylko trochę a mocno, zawsze mnie podniecali faceci mocno zbudowani, od razu mam mokro na widok takiego. Zaden szczuplutki facecik nie dorownuje takiemu umięśnionemu facetowi, facet musi mieć sile i mase, a nie te wszystkie cherlaczyny na studiach, mozna z takim pogadac ale na pewno bym z nim nie uprawiala seksu . Jak sie nad tym zastanawiasz to wybierz tego napakowanego to poczujesz prawdziwy sex

Gość adefrgthyjukil
Oj Laseczko zgadzam się z Tobą w zupełności, tylko przypakowani, szerokie ramiona i mocna klata, żaden chuderlak, a dobrze zbudowani. Facet to ma być facet a nie chucherko (tak samo kobita ;) )

laseczka123 jakieś masz uprzedzenia silne i dużo stereotypów w głowie. A student to nie może być umięśniony. Osobiście jestem po doktoranckich. Ważę 100 kg przy wzroście 180 cm. Dość solidna muskulatura. Praca nad umysłem nie ogranicza pracy nad ciałem. Najlepsze jest podejście holistyczne.

Gość seksowna00
heh, no sorry ale laseczka wyżej ma rację, na studiach to raczej nie ma za dużo pakerów, oczywiscie zdarzaja sie wyjatki.. Tez sie zgodze ze jak seks to z przypakowanym kolesiem, od 40 w łapie zaczyna się dopiero facet do seksu, mile widziane nawet więcej :D Kiedys mialam faceta ktory mial 47 w lapie, to byl dopiero koxik i tacy sa mile widziani :D .

Gość seksowna00
szczerze to watpie zeby jakas w ogole chciala seksu z chuderlakiem

Gość dwudziestka-czwórka
z chuderlakiem na pewno żadna, ale z wyprostowany, umięśnionym facetem to tak, który posiada ten sześciopak :P

Gość dwudziestka-czwórka
buhahaha, :D tzn. miałam na myśli wysportowany

Gość LoL123123
Buhahahuauh, czytając ten temat stwierdzam trafność tego tematu: f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4237805 Życzę powodzenia w związkach i przyszłym życiu z takimi napakowanymi świniami :D A nawet jeżeli piszecie tu o samym seksie, to od dawna wiadomo, że najlepiej rucha szczupły i wysoki, lekko umięśniony facet . Taki śmierdzący kox tylko potrafi się spocić tak, że na 100 metrów potem wali i ma zamulone ruchy uhahuauhauha . Nie wspominając już o tym, że nic nie ogarnia, jest zazwyczaj odmóżdżony, no ale tutaj chodzi o seks :D Wy chyba się naoglądałyście jakiś chorych filmów z takimi pudzianami i dlatego tak piszecie, a seksu nawet nie uprawiałyście... Mamy już drugie dziesięciolecie XXI wieku, wielkie mięśnie i masa już nie są potrzebne ^^ Widać, że niektóre dziewczynki zatrzymały się w starożytności!

Gość cytująąąc
Cytując Teresę Orlowski: "Kobiety mówią: ach, lecę na szerokie ramiona. Co mi z szerokich ramion?" :D

Gość sehaine
Z chuderlakiem z wklesla waska klata oczywiście, ze nie, ble.... Najlepszy wysoki, szczupły (nie chudy) tylko szczupły, szerszy w barkach, z umiesnionym brzuszkiem... Mmm, takie ciasteczko to od razu