Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednadziewczyna697

myslicie ze to byla kpina ze mnie?

Polecane posty

szlam ulica a naprzeciwko mnie 2 gosci.wchodzilam do baru gdzie bylam umowiona ze znajomi .a oni powiedzieli takim kpiacym tonem troche,,coz to za piekna dziewczyna wchodzi do baru wyznasz nam swoje imie?" ja nic nie odpowiedxialam tylko szybko weszlam.myslicie ze bylo to zlosliwe ze wlasnie.nie jestem za piekna??

O BOŻE A JAK SIĘ OKAŻE ŻE NIE JESTEŚ PIĘKNA? BĘDZIESZ MUSIAŁA SIĘ ZABIĆ:(:(:(

up

nie uzalaj sie nad kazdymi slowami wypowiedzianymi do Ciebie, Nie nie bylo zalosne biorac pod uwage ze kolesie nie byli w tym barze na herbacie tylko wyszli pewnie wstawieni wiec cos musieli powiedziec jak im sie spodobalas

nie mam.aspiracji byc jakas miss swiata ale mam kompleksy i nie chcialabym byc brzydka wiec nie badz zlosliwa

oni nie byli wstawieni.ani nie siedzieli w barze poprostu sie minelismy jak do.niego wchodzilam na ulicy

Gość czy ja wiemmm........
Kto by sie przejmowal komentarzami podpitych facetow, trudno dojsc co tacy mieli na mysli. Nie przejmuj sie tym, szkoda Twojego czasu.

up

dokladnie wes o tym zapomnij i tyle, sadzac po twojej wypowiedzi i toku prowadzenia romowy przez ciebie ktora caly czas splywa w kierunku twojego wygladu wnioskuje ze masz jakies kompleksy a dokladniej mowiac kompleks typu Jestem Brzydka?! Weś sie ogarnij Prosze

a Ty formujesz obraz siebie na podstawie każdej wypowiedzianej opinii przez kogokolwiek o Tobie czy do Ciebie? czy podobali Ci się po prostu?

masz 15 lat? nie masz innych problemów? zastanawiasz sie nad znaczeniem słów wypowiedzianych przez innych - a nad swoimi sie zastanawiasz?! 20 letni chlopak zginal bo bronil dziewczyny.

a jak dres na ulicy rzuci do Ciebie: "Ty kurwo!" to zaczniesz myśleć, że się puszczasz?:D