Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karinka...

Mam straszną przypadłość...

Polecane posty

Gość Karinka...

Kiedyś kupiłam do sypialni lampki nocne i jedna sie zbiła,kupiłam więc kolejne i znó sie któraś stukła Kupiłam więc bardzo drogie i markowe ale i te się potukły Kolejne które kupiłam to były biedronkowe kulki-pamięta ktoś może? Były w promocji po 19,99 czy jakoś tak a ja stwierdziłam że poczekam aż ta promocyjna cena będzie bardziej promocyjna i doczekałam się zakupiłam po 8zł a wewnątrz opakowania było chyba ze 40 baterii do pilota itp. bardzo mnie to ucieszyło,ale nie ważne... Teraz jedna z tych lampek się potukła i trzeba dokupić W biedronce już ich nie ma ale stwierdziłam że na allegro napewno jakiś cwaniak je sprzedaje i są tam po 30zł z wysyłką 45 I nie potrafię ich kupić za tą cenę:( To strasznie dla mnie Nie potrafię aż tyle przepłacić żeby dokupić tą zasraną lampkę-chyba jej nie kupię Kupię jakąś inną w cenie do 15zł max. A wy jakbyście zrobili?

Gość letisja kalderą
nie kupuj bo znowu się stłucze :D co Ty z nimi robisz?

Gość herbatka w warsie
się stłukły się?

Gość Karinka...
Nic Mam małe dziecko

Gość Karinka...
Robię takie głupie byki bo jestem taka spięta napięta jak struna Jak dziecko było małe to wszystko było łątwe a teraz ma już dwa i pół roku i zrobiło się takie cwane sprytne i odważńe że jestem w ciężkim szoku. Dziś poszłam z córką pierwszy raz na basen a ona rzuciła się na głęboką wodę w samych rękawkach i krzyczy do mnie idź odemnie nie trzymaj mnie!

Gość Karinka...
Masz rację nie kupię bo znowu się słuką Córka słucze Ale takie nie ze szkła tez się nie sprawdzają bo żarówka jest szklana i ona też się tłucze. Kupię taką dla dzieci one chyba są przystosowane co?