Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naćpanażelkami346547

nie chce go kochać

Polecane posty

bo wiem ze dla niego nic nasza znajomośc nie znaczy, znaczy nie tyle co nic ale On nie lubi sie wiązac a ja cały czas o nim mysle itesknie za nim boje się ze sie w nim zakocham a nie chce tego, On niby mi powiedział ze nie chce sie wiązać ale cały czas jakieś teksty do mnie ma ze moglo by to znaczyć ze może jednak cos ma do mnie, np'czy tęskniłam za nim' ja nie wiem co o tym mysleć. co zrobić zeby nie zakochać sie w nimi żeby mieć jasność sutuacji?

niech mi ktoś cos doradzi prosze:(

Gość ygefyue
sa 2 obcje: 1) siedz i czekaj az on zlamie ci serce, i po kilku miesiacach placzu si epozbierasz 2) olej go, tzn wyp... nr tel, FB, zmien znajomych ktorzy tez sa jego znajomymi, jak np pracujecie razem zmien prace jak uczycie sie przenies sie. za kilka tygodni ktos nowy wpadnie ci w oko i skonczy bol.

no własnie to jest troche bardziej skomplikowane bo można by powiedzieć ze pracujemy razem i On jest moim przełożonym a ja nie moge tego zmienić, ale On niby powiedział że nie chce się wiązac ale po co te jego teksty czy tęsknie za nim czy myśle o nim itp. po co to wszystko skoro On nie chce sie wiązac??