Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiaadasia

Foto + wideo Warszawa

Polecane posty

Gość asiaadasia

Witam, czy mógłby ktoś polecić mi taniego fotografa i kamerzystę na ślub i wesele pod Warszawa? Najlepiej jakby była to jedna "firma" Pozdrawiam, Asia

Gość ktos19
hej. a kiedy masz ślub?? ja mam fajnego kamerzyste i fotografa tylko że nie pamiętam jak się nazywa więc jak mój do domu wróci to na pewno się tu odezwe:)

Gość asiaadasia
ślub jest 29.06.2013, wolałabym że kamerzysta i fotograf byli razem głównie z tego powodu że taki pakiet jest tańszy:)

Gość evvka85
Wiesz, szczerze mówiąc to nie polecam takich usług 2w1, z reguły jest tak, że i zdjęcia masz słabe i film słaby. W dodatku chcesz tanio, to tym bardziej. Ja mogę polecić Ci naszego fotografa (ślub brałam w zeszłym roku). Bierze ok. 2500, ale zdjęcia robi naprawdę bardzo dobre. Jeśli chcesz, to napisz do mnie na maila, podam Ci kontakt do niego. Mój mail: evvka85@o2.pl

Gość flakoo
Witam mam do odstąpienia wolny termin fajnego fotografa slubnego. Jego prace można zobaczyc na stronie:www.profphoto.pl jesli ktos szuka forografa w terminie 17 sierpień 2013 to proszę o kontakt mailowy chjudy@interia.pl Pozdrawiam.