Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jet Li

Jakie jest wasze zdanie na temat portali randkowych ..???

Polecane posty

Gość Jet Li

typu Sympatia i te inne ....

Gość Synonim synonimowy
Kłamią, jestem tam od 5 lat i jeszcze nigdy żadna panna nie zechciała się ze mną umówić. Dziwne nie?

Gość totalne ściemy,
koleżanka,kogoś tak poznała,ale chciała go sprawdzić,i ja jej testowałam kandydata,w którą stronę go "pociągnęłam" w tą szedł,kłamał jak najęty jej oczywiscie walił sciemy ze czuje chemie,i ze czeka na ten dzien,kiedy się spotkają,i ze nikogo nie ma,a miał armię lasek,i flirtował dla samej zabawy chyba,w sumie nie wiem jak się to skonczyło,ale raczej ostudziła jego zapały,w sumie dojrzały facet a taki krętacz, do mnie ta forma poznawania zupełnie nie przemawia,da się wyczuć wiele osób z problemami z osobowością i nie tylko

Gość mopanda
A moim zdaniem to całkiem ciekawa forma poznawania nowych osób, pod warunkiem, że robi się to z rozsądkiem. Pewnie, że można trafić na wielu ściemniaczy, krętaczy i oszustów. Ale czy w życiu realnym też tak nie jest? A, że jednak trochę łatwiej ściemniać w internecie, podając fałszywe dane, pisać to, czego druga osoba chce usłyszeć, to fakt. Ale jak się podchodzi z rozsądkiem i rezerwą, to takie portale naprawdę mogą w dużym stopniu pomóc. Dajmy na to takie punkty dopasowania, jakie są np. na mydwoje. Wchodząc na portal mam propozycje osób, które pasują do mnie na podstawie testu osobowości. I faktycznie w dużej mierze się to sprawdza, że im więcej tych punktów, tym większe przyciąganie mam z dziewczynami, przeważnie. Czy w realu mam szansę na coś takiego? Że nagle spotkam osobę o podobnych zainteresowaniach czy wartościach życiowych? Ciężko by było od razu to stwierdzić. A internet nam w tym pomaga. Poza tym w jednym miejscu mamy naprawdę dużo osób znajdujących się w podobnej sytuacji do nas. Moim zdaniem warto spróbować, każdy powienien na własnym przykładzie stwierdzić czy mu to pasuje czy nie.