Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fragrance

Pls- porady- makijaż i buty do czarnej sukienki

Polecane posty

Ide na wesele, kupiłam czarną zwiewną sukienkę z paseczkiem w pasie. Czy kupić czarne szpilki czy cieliste? I jaki radzicie wykonac makijaż? Mam niebieskie oczy i bardzo jasną skórę. Na codzień maluję tylko kreseczki eyelinerem i tuszuję rzęsy. Nigdy nie maluję ust.Mam 23 lata.

Do czarnego prawie wszystko pasuje, ale jak chciałabyś te buty "nude" to brązowy makijaż byłby fajny (nie musi być mocny). Do tego podkreśli niebieskie oczy :)

Gość Eeerrr
Nie wiem jakiego koloru ten pasek, ale jakczarny, to zmienilabym na czerwony, do tego czerwone buty i torebla, czerwona szminka i troche szarego cienia do powiek albo smokey eyes. Cielisty kolor niewielu oobom pasuje, a Tobie z pewnoscia nie bedzie skoro masz jasna karnacje.

Wesele jest 31 marca.. Czyli jeszcze niezbyt ciepło...czyli gołe nogi raczej odpadają.. To włąśnie nie umiem się ubrać! Mam załozyć jakieś rajstopy? cieliste..? Paseczek jest jakby w takie zlotawe "kuleczki"

Na poprawiny mam granatową dopasowaną sukienkę, ale na wesele nie pasuje. Także mam tą czarną, do kolan luźno sobie zwiewa. Na górze koronka bardziej prześwitującą. Boję się, że nie pasuje po prostu. Kupiłam w mohito. Może kojarzycie stamtąd sukienki.

Ubieram się na codzień jeansy, koszulka, marynarka, sweterek. Nie mam jakiegoś wyczucia super stylu, więc boję się, że będę źle wyglądać.. jestem szczuplutkaa, rozm. 36. dziękuję za podpowiedzi.

Słuchaj, a może mogłabym wkleić zdjęcie tej sukienki? tylko w necie jej nie mogę znaleźć. Wiecie jak zrobić, żebym mogła Wam wysłać zdjecie, które sama zrobię? ;p

na jakąś stronę z darmowym image hosting wstaw. ale myślę, że jak postawisz na proste zestawienie - czarna sukienka, cieliste rajstopy, nude buty to będzie ładnie. Do tego prosty makijaż, żebyś się dobrze czuła.

dzieki. Kochana, jak jeszcze tu zaglądasz, jak oceniasz sukienkę którą wkleiłam powyżej? Pasuje na wesele? Bardziej mi się podoba niż moja czarna