Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivianka.....

czy mam zostawić mojego chłopaka?

Polecane posty

Gość vivianka.....

jesteśmy razem rok i 3 miesiące. kocham go ale wiele razy przez niego płakałam. w walentynki się też nie spotkaliśmy bo nie chciał przyjechać. pokłóciliśmy się strasznie a on wczoraj pisał że zastanawia się czy ze mna zerwać. potem się pogodziliśmy. rozmawialiśmy przez tel i bylo wporządku ale potem zaczęliśmy się kłócic o jakąś głupotę i stał się dla mnie nieczuły. i się znowu poplakałam choć nie chcialam ale nie umiem już panować nad emocjami. zastanawiam się czy go zostawić bo ten związek mnie niszczy w pewien sposob. ale z drugiej strony nie chcę zostać sama i boję się cierpienia po rozstaniu. mamy razem wspólne polany bardzo się do niego przywiązałam. nie wiem co mam robić.. ;/

Gość vivianka.....
może mi ktoś doradzic?

Gość a teraz?
A czy teraz nie cierpisz? Po co Ci ktoś, kto Cię emocjonalnie szantażuje i wykańcza?

Dokładnie o to samo chciałam zapytać. Wiem coś o tym bo sama byłam w takim związku. Jesteś od niego uzależniona tak jak ja byłam, ale trzeba trochę chęci i silnej woli i uwierz mi zapomnisz o nim :)

Gość vivianka.....
ale tak strasznie sie tego boję że sobie nie poradzę... ;/ bardzo sie do niego przywiązałam. to mój pierwszy poważny związek. tyle wspomnień mamy. tylko dlaczego on mnie tak traktuje? ;/ i jeszcze mówi że go nie rozumiem...

Gość Nanna staff
Czy masz 14 lat?

Gość vivianka.....
nie mam... mam 19

Gość jnkieterka
zrealizuj te plany a potem bogato się rozwiedź udup gnoja!

Gość loti27
idź pograj na playstation

Gość vivianka.....
choć czuję się na 11 :-)

Gość vivianka.....
a co do gier to lubie simsy

Gość vivianka.....
aj te podszywy... ;).. dla mnie naprawdę to jest ważna sprawa. mam 19 lat i może jestem jeszcze młoda i nie znam zycia to mam emocje prawda?...

Dziewczyno byłam w takim związku i wiem co czujesz. Ja za swoim byłym tęskniłam baaaardzo mocno, to też był mój poważny związek. Ciągle o nim myślałam, płakałam za nim... Było mi ciężko, też myślałam, że cholerka nie dam rady żyć bez niego, że życie straciło sens... ale minął miesiąc bez niego i dopiero teraz zaczynam myśleć, czemu ja się tak nim przejmuję? Dopiero teraz zaczęłam racjonalnie myśleć że przecież to nie jest jedyny facet na świecie. :)

Gość zastanawiam sie jak to jest
moze ja kochac nie potrafie, bo zadno rozstanie nie bylo dla mnie trauma i po zadnym facecie nie plakalam. I przez zadnego tez nie dalam sie skrzywdzic. O kant D taka milosc, jak sie wylewa morze lez :D

Gość vivianka.....
dzięki za wsparcie... jak na razie to nie wiem co zrobię.. może dam mu jeszcze jedną szansę. jeśli mnie zawiedzie to go zostawię chociaż wtedy świat by się dla mnie zawalił. ;/

Gość etedgf
uprawialiscie sex?

Gość vivianka.....
tak uprawiamy. nie mam porownania bo tylko z nim to robiłam ale jest dobrze

Gość vivianka.....
a to różnie.. ale przeważnie kłócimy się o jakieś głupoty.. chyba nie umiemy ze sobą normalnie rozmawiać.. ;/