Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paulina134

co zrobić gdy nie czuje już do chłopaka tego co wcześniej?

Polecane posty

mam problem. od ponad miesiąca mam chłopaka. na poczatku było świetnie i w ogóle. bardzo go kochałam, nawet planowałam z nim przyszłość. ale on jest o mnie STRASZNIE zazdrosny. każdego dnia wypomina mi z kim i ile czasu rozmawiałam i zawsze pyta się mnie dlaczego wolałam rozmawiać z kimś innym a nie z nim. ostatnio mieliśmy tez kłótnię bo on powiedział że bede przytulać sie z innymi facetami na imprezie. strasznie mnie to wkurwiło bo przepraszam bardzo ale na jakiej podstawie on w ogóle śmie tak mówić. powiedziałam mu wiec że nie bede przytulać sie z innymi i że wkurzyło mnie to co powiedział. to nie był tak naprawde pierwszy raz, gdy powiedział coś takiego, a trzeci czy czwarty. za każdym razem mu mówię żeby tak nie mówił bo mnie to po pierwsze wkurwia, a po drugie mam wrażenie wtedy że mi nie ufa. i nagle z ogromnego uczucia do niego nic mi nie pozostało. naprawde bardzo go kochałam, ale po takich stwierdzeniach doszłam do wniosku, że bycie z kimś, kto stale chodzi po tych samych ścieżkach jest bez sensu. dlatego teraz nic już do niego nie czuję. i gdyby nie jedna sprawa to już dawno bym z nim zerwała. gdy to zrobie strasznie go zranie. powedział mi że tylko ze mną wyobraża sobie przyszłość, że nigdy nikogo tak nie kochał jak mnie, że jak go kiedyś opuszcze to sie załamie i skoczy z mostu. nie wiem co mam robić. może to tylko takie głupie teksty które mówi każdy facet żeby uszczęśliwić swoją kobiete? a może on naprawde tak bardzo mnie kocha że jak go rzuce to sie zabije, ale z drugiej strony to bez sensu być z kimś kogo sie nie kocha i postępować wbrew sobie... proszę pomóżcie...

Gość sacevcedd
"od ponad miesiąca mam chłopaka bardzo go kochałam, nawet planowałam z nim przyszłość" dziecko ile Ty masz lat :O

Gość po pierwsze śmieszy mnie
bardzo że po miesiącu tak strasznie "kochacie" :D Po miesiącu te ledwo siebie znacie i co najwyżej jesteście sobą zauroczeni. Po drugie jeśli facet mówi, że jak go zostawisz to będzie skądś tam skakał - to zostaw go w diabły, bo to oznacza, że ma nierówno pod sufitem i leczyć się powinien a nie brać za zwiazek z kimkolwiek

Gość hookerstar
pokonać siebie to spotkać diabła którego się pokochało

Gość hookerstar
jak taka jesteś kochliwa to pokochaj Benedykta Papieża i niech to bedzie miłość erotycznoseksulnodzieciata z plemnikami w spermie

Gość Nie wiwwwwwwwwwwwwem
Przerażające. Jeśli po miesiacu "kochania" nie jest tak jak dawniej to czuje w głębi serca że swiat upada.

Chorobliwa zazdrość to najgorsze co może być. Powiedz mu, że ty też masz uczucia i nie dajesz już rady z jego zazdrością, że cię to przerasta i nie wyobrażasz sobie ciągnąć dalej tego związku, bo przez jego zachowanie straciłaś wiarę w tą miłość.

Gość jak to mozliwe ze po
mieisacu planowalas przyszlosc z facetem ? :D

tak, planowałam z nim przyszłość. nie wiem może tego nie rozumiecie czy coś... ale tak było. i teraz jak o tym myślę to czuję że to było głupie :/

a i znamy sie od ponad pół roku wiec wiem o nim praktycznie wszystko ale od tamtego czasu bardzo się zmienił...

Gość pewnie masz z 15 lat
skoro twierdzisz, że znałaś go pół roku to znaczy, że wiedziałaś o nim wszystko :D:D:D W tym wieku pół roku to niemal wieczność :D

ehh czy to ważne ile mam lat? ważne że jego chorobliwa zazdrość niszczy to co między nami jest...