Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

wczoraj rano kumpel sie dowiedział

Polecane posty

że jego dziewczyna - z którą mieszkał- od pół roku prowadziła podwójne życie, z fagasem na boku - wcześniej z tego samego powodu rozstał się z żoną 💤 ma syndrom zbyt dobrego faceta i nie jest draniem - dlatego kobiety go nie szanują :classic_cool:

Gość włuczykij melancholik
dlatego ja od czasu do czasu planuje samotne podróże gdzieś w pizdu ..tel wyłączony ,a ja znikam na 2-3 dni

Gość już Ziiimna Suka
a faceci s,a okrutni dla grzecznych dziewczynek :( byłam z takim, myslałam, że jak mi zalezy to powinnam być uprzejma i milutka. Niestety, rogi wyrosły i byłam NKIM. Pogoniłam drania, przy okazii wyrzucajac wszystko z siebie. O dziwo, mineło trochę czasu a on już czyni starania , żeby wrócić. Teraz będę go traktowac jak psa, widocznie faceci to lubią.

a faceci s,a okrutni dla grzecznych dziewczynek nie zgodzę się - faceci lubią ułożone damy z klasą - a traktowanie jak psa polecam psom np.milicyjnym 💤

Gość już Ziiimna Suka
aaakurat

pojechał ode mnie i wynajął sobie pokój u znajomych - ma zabrać swoje rzeczy w tym tygodniu lecz mu doradzałem , żeby to zrobił dziś , bo tej szmaty nie ma w domu

Gość resverdd
to Ty Macieju życia nie znasz

Gość Ja cenie dobrych chlopcow
i takiego chlopca mam. Widzisz to nie jest problem pt. "Wszystkie kobiety lubia bad boyow". To jest problem pt. "Wszyscy grzeczni chlopcy, majac do wyboru dobra kobiete i suke, zawsze wybiora sucz". Niestety obserwuje to od 5 lat u kumpla. Zawsze poznawal klka kobiet naraz i sposrod nich wybieral sobie najwredniejsza. A pozniej sie dziwil, czemu kobiety tak go traktuja, tymczasem ja juz po 15 min sluchania opisu jak ona sie zachowuje, wiedzialam jak sie to skonczy. A on ich zawsze bronil. Niech Twoj milusi kolega przerzuci sie z suczy na normalne kobiety, niech nie patrzy tylko na silikonowe dojary czy na co on tam patrzy, a na charakter, a zapewniam ze sie jakosc zycia jego odmieni...

---Ja cenie dobrych chlopcow niekoniecznie wybierał same sucze - miał też spokojne kobiety i potem okazywało sie , ze działają na bokach - tu nie ma reguły czy sucz , czy też zakonnica... nie twierdzę , ze wszystkie kobiety cenią bad - boyów - tylko cenią konkretnych drani :classic_cool: ---maciek b. widocznie traktują Cię jak" dobrego kolegę" :P

Gość resverdd
jak wolisz:P

Tak, bardzo prosze mowic Macku, nawet tak sie podpisuje. Uzywam takiej formy po prostu:)

Gość Do Revolver
A dlaczego w przypadku facetów nie ma reguły czy kobieta spokojna czy zdradza a w wypadku kobiet jest? Ja zakochałam się w wydawać się mogło dobrym człowieku, biednym i brzydkim jak noc, a też mnie zdradzał. Może tak jedną miarką facetów i kobiety? Też mam mówić, że mam syndrom zbyt dobrej kobiety i nikogo nie wykorzystuję - dlatego dla facetów jestem nieatrakcyjna, choć ponoć bardzo ładna i dlatego mnie nie szanują?

Do Revolver skoro jesteś bardzo ładna i dobra oraz inteligentna , to musisz być bardzo atrakcyjna dla mężczyzn - nie ma innego wyjścia :)

Do Revolver a jeśli chodzi o zdrady facetów , to są tacy , którym upolowana zdobycz się nudzi i muszą mieć kolejny cel - ale to paranoiczna rozgrywka :P

Gość Yggtgtvtv
Niech ogoli suke na lyso

Gość rev a jak tam twoja kobita
sie miewa ?

Gość Do Revolver
Nie jestem dla nich atrakcyjna, albo raczej - mężczyźni dzielą się na trzy kategorie - tych którzy mówią mi, że jestem ładna (albo zaczepiają na ulicy) - ale prócz komplementowania nie próbują mnie poznać - tych, którzy mówią mi, że mam świetny charakter - i traktują jak kumpla - tych, którzy mówią mi, jak to możliwe, że taka ładna i dobra dziewczyna nikogo nie ma, po czym zaczynają uganiać się za tymi "złymi" :)

Gość Do Revolver
No właśnie chciałabym wiedzieć

czyli jestescie w tradycyjnym związku :classic_cool:

Do Revolver powiem Ci tak , że dalej będę twierdził , że musisz mieć powodzenie - możesz też trafiać na ułomnych chłopców , którzy na Twój widok się wycofują z koparą na chodniku :)

rev a jak tam twoja kobita jestem tradycjonalistą - nie uciekam od moich pewnych norm :classic_cool:

masz odwage wymienic te normy ? :classic_cool: