Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOSHA33

Kto jeszcze był w Primavera w Jastrzębiej Górze?

Polecane posty

Gość GOSHA33

Warto tam jechać?

Gość ja nie z żadnym
Nikt nie był,albo nie wybiera się z dziećmi? Prześledziłam milion ofert przeliczyłam w wyobraźni ile kosztowałby mnie urlop w zwykłej kwaterze bez jedzenia i atrakcji dla dziecka i wyszło mi że przepłaciłabym i albo musiałabym zrezygnować z połowy atrakcji albo z połowy jedzenia innej możliwości nie widzę. Mam nadzieję że tam jest fajnie. A jest tutaj na forym ktoś z GDAŃSKA?

Gość tam jest fajnie
byliśmy w zeszłym roku , ale chyba drugi raz nie pojedziemy ze względu na cenę

Gość ala bez psa
Bylam i nie polecam:O

Gość gość
jedyny hotel gdzie za wstęp na basen z rocznym niemowlakiem trzeba zapłacić za niemowlaka 24zł za 1,5 godz na basenie (za samo dziecko! ), rodzicom z małymi dziećmi do lat 3 polecam faltom w rumi gdzie dzieci do lat3 mają wstęp bezpłatny, victorię w bolszewie (także dzieci do lat 3 wstęp bezpłatny) lub pobliskie cetniewo tam też małe dzieci nie płacą. nawet w hotelu gołębiewski dzieci do lat 4 mają wstep za darmo na baseny. dobrze że kobiety w ciaży nie muszą w primaverze płacić za dziecko w brzuchu ale to pewnie kwestia czasu. jedzenie masakra na obiad 1 gatunek mięsa eskalopki w tłustym boczku, soki do obiadu to rozcieńczone wodą w stosunku 1:100 syropy pomarańczowy i czerwony, nie dało się tego wypić. na kolację z dań ciepłych niesmaczne pierogi i kaszanka (przy takich cenach z kosmosu) !! spagetii z obiadu zmieniło się w lazanie na kolacje. żałuję wydanych pieniędzy w primaverze i nikomu nie polecam.