Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość honoratka 211

Jego rodzice mnnie nie lubią

Polecane posty

Gość honoratka 211

Mam taki problem, otóż jestem z chłopakiem od roku, a jego rodzice są jacyś tacy obojętni w stosunku do mnie. Ja rozumiem, że nie jestem z rodzicami mojego chłopaka ale z nim samym jednak sami na pewno wiecie, iż dobry kontakt z rodzicami wybranka na pewno ułatwia życia. Zresztą jestem osobą, która nie lubi waśni, kłótni i sporów, a kontakt na linii moi rodzice-chłopak układa sie bardzo dobrze gdyż moi rodzice przywitali Piotrka bardzo ciepło natomiast jego rodzice traktują mnie bardzo obco. Wiem, że dla różnych znajomych chłopaka są bardzo w porządku (zarówno dla koleżanek jak i kolegów), gdy przychodzą zapraszają ich na obiad, proponują nocowanie gdy jest już późno, ja czuję się jednak obok tego i jest mi przykro, że ze swojej strony staram się na ile mogę. Wiadomo, ze z tymi staraniami nie można przesadzić, bo daleko mi od przesadnej czułostkowości i nachalnego wymuszania ich sympatii. Może jednak podpowiecie mi co zrobić by zyskać ich przychylność.

Gość honoratka 211
Na prawdę proszę o pomoc.

Gość dlabajbaj
A może oni cie traktują normalnie - tak jak się traktuje dziewczynę syna - ale ty chciałabyś jakiegoś specjalnego traktowania? I to w twojej głowie powstał problem, którego w rzeczywistości nie ma?

Gość jutrokto
Może ciebie nie da się lubić?

Gość piopiu
a domyslasz sie z czego moze wynikac ten chlod z ich strony?

Gość kiskaaki
wedlug mnie dlabajbaj moze miec racje.. sama mówisz że traktują cię obojętnie- to nie znaczy zle. A poza tym jak zapraszają kolegów żeby zjedli obiad to wiadomo że to takie nie zobowiązujące, mogą odmowic, wyjsc, powiedziec co kolwiek, a tak to wyobraz sobie że ty chcesz posiedziec z chlopakiem u niego w pokoju a oni proponują obiade, troche głupio odmówić...

Gość piopiu
robisz juz blad bo na sile chcesz uzyskac ich przychylnosc. On jest doroslym mezczynza, to on wybral ciebie. Masz prawa byc soba a nie naginac sie do wizerunku akceptowanego przez jego rodzicow.