Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonaahshsh

Słaby okres. Poradzcie

Polecane posty

Gość zaniepokojonaahshsh

Mam zawsze bardzo bolesne miesiączki zwłaszcza przez pierwsze 2 dni.. Wczoraj wieczorem dostałam takiego jakby lekkiego plamienia o jasno różowym kolorze.. nie było tego za dużo, na wkładce jakieś 3 małe plamki. Byłam pewna że to nie okres bo brzuch mnie nie bolał, do rana nic się nie zmieniło. Włożyłam tampon, do teraz jest trochę krwi na nim, ale dużo mniej niż zawsze, skrzepów też nie ma.. brzuch mnie trochę zaczął boleć ale nie aż tak jak zawsze. Co mam o tym myśleć? trochę się boję :( a i zawsze do tej pory to już spokojnie 3 tampon bym musiała użyć

Gość zaniepokojonaahshsh
nie iwiem czy mi sie wydawalo, ale czulam tez dzisiaj takie jaby mrowienie w podbrzuszu, nie wiem co to moze byc ? i taki klucie ale nie za silne

Gość mama_tata_mama_tata
ciąża wykluczona?? tzn bierzesz pod uwagę ciążę?? plamienia o różowym kolorze mogą wskazywać(ale nie muszą) na ciążę, zrób test, a jeśli nie jesteś w ciąży, to nie ma się czym przejmować, chyba, że powtórzyłoby się to kilka razy co miesiąc skonsultuj się z lekarzem.

Gość zaniepokojonaahshsh
stosuje tabletki anty..wiec ciaza malo prawdopodobna.. chociaz wpadki tez sie zdazaja.. sama juz nie wiem

Gość zaniepokojonaahshsh
?

Gość zaniepokojonaahshsh
od 12 nie poleciala nawet kropla.. co przy poczatku okresu u mnie wczesniej bylo nie mozliwe..

Gość ojtam ojtam
bo przy tabletkach tak jest - to nie jest prawdziwy okres a plamienie z odstawienia spowodowane hormonami a nie wydaleniem jajeczka więc jest mniejsze a zażyłaś może jeszcze ibuprom? bo on też zmiejsza krwawienie