Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mcwdkmnu

co powinien facet co kobieta wnioski

Polecane posty

Gość mcwdkmnu

kobieta powinna byc niezalezna - ale nie moze patrzec na status materialny faceta, nie moze byc tzw materialistka powinna miec mieszkanie - facetom nie oplaca sie wyprowadzac od mamy, a gdzies trzeba sie spotykac zeby bylo wygodnie powinna byc ladna - nie moze jednak patrzec na to jak wyglada facet, liczy sie przeciez wnetrze powinna byc kobieca czyli zgadzac sie zawsze z tym czego oczekuje facet powinna byc stabilna emocjonalnie - facet musi miec gdzie wyzalic sie na swoja byla mniej wiecej takie wnioski wyciagam z netu, zauwazyliscie cos jeszcze?

Gość O tak. Powinna pracować
bo kobiety żądają feminizmu, ale powinna też wszystko robić w domu bo jest kobietą. Nie powinna nigdy przekraczać 25 roku życia, bo po 25 kobiety się sypią, a do tego powinna lubić 10 i 15 lat starszych facetów za ich mądrość życiową i doświadczenie - w razie gdyby mądrością i doświadczeniem jednak się niczego nie dorobili, to powinna ich uwielbiać za doświadczenie w wieloletnim obracaniu równieśniczek i mądrość przejawiającą się w tym, że po uzyskaniu łysiny i brzucha gustują wyłącznie w młodszych

cała prawda :D można jeszcze dodać powinna wyglądać jak "android" (wielkie sylikonowe cyce, tyłek, botoksy itd) jednak jednocześnie powinna być całkowicie naturalna najlepiej żeby miała jak najmniejsze doświadczenie seksualne ale w łóżku powinna się zachowywać jak rasowa dziwka I co do łóżka to jeszcze najlepiej żeby za dużo nie oczekiwała od swojego partnera w tych kwestiach bo to dla niego bardzo bolesny temat. Najlepiej żeby wydziwiała w łóżku (bo inaczej będzie kłodą) i nie może nawet oczekiwać czegoś takiego jak gra wstępna. Powinna przecież jęczeć na pół miasta od samych ruchów frykcyjnych. faceci powinni zacząć się leczyć :O

Gość mcwdkmnu
powinna z wyrozumialoscia podchodzic do zdrad, przeciez maja to wpisane w genach, nie ich wina

Gość mcwdkmnu
najlepiej zeby sie sama poderwala, ale tak zeby to on myslal ze jest zdobywca, i placic, gdy jest zaproszona powinna tez sama tak nalezy rozumiec rownouprawnienie

mcwdkmnu Myślę, ze to co ludzie wypisują na forum bierzesz zbyt dosłownie:)

Gość mcwdkmnu
byc moze tylko jak wytlumaczyc fakt ze widze to rowniez w realu?

Gość mcwdkmnu
aaa powinna miec jeszcze baaaardzo dlugie nogi, no ale powinna byc nizsza od faceta ;)

mcwdkmnu Myślę, ze kobieta powinna mieć poczucie bezpieczeństwa materialnego i emocjonalnego. Znaczy, jak straci pracę, ma prawo liczyć na to, ze facet weźmie na siebie utrzymanie rodziny. np. mnie denerwuje, jak kobiety dają to ostentacyjnie do zrozumienia, ze liczą na kasę;/ Dla mnie kobieta, która jest kobieca, wcale nie oznacza, ze musi zgadzać się na wszystko. Powinna być kobieca, ale i stanowcza i mieć swoje zdanie:)

To co Autorko opisujesz to jakaś patologia;/ Przecież to raczej facet dla dziewczyny powinien być wsparciem,a nie odwrotnie;/

Facet powinien być stabilny, bo w końcu to Wy jesteście emocjonalne;p

Gość mcwdkmnu
mysle ze jedno dla drugiego po prostu, tylko jak patrze jak to wyglada to moje po prostu nijak sie ma do rzeczywistosci

Wiadomo, ze dla mężczyzny jest ważne nie tyle słuchanie jego problemów, co chwalenie go i docenianie starań, to dla nas motor napędowy:) Ale chodziło mi o to, ze to jednak kobiety potrzebują więcej rozmowy, zainteresowania się nimi:)

ja uważam, że facet powinien zarabiać na dom ale pracować powinni oboje tzn na facecie powinna spoczywać odpowiedzialność za utrzymanie rodziny

Gość mcwdkmnu
mysle ze chwalenie kobiety daje podobny naped:) a chyba kazdy normalny facet chcialby byc z pewna siebie i odnoszaca sukcesy kobieta

mcwdkmnu No pewnie, kobieta spełniona, to kobieta szczęśliwa, a to z kolei uszczęśliwia faceta, ze jego kobieta jest szczęśliwa:)

Gość mcwdkmnu
mysle ze oboje sa odpowiedzialni za dom, a z praca i finansami bywa roznie, wazne zeby starac sie o siebie nawzajem czyli dom

Gość mcwdkmnu
tu sie zgadzamy szczesliwy facet u boku to powod do dumy :)

mcwdkmnu Według mnie w małżeństwie finanse powinny być wspólne. Bo nie ma moje, Twoje, tylko nasze.

Gość mcwdkmnu
to i tu sie zgadzamy, widac trafil sie wyjatek potwierdzajacy regule:)

Gość cswcscsf
kobietaq tez powinna sie czuc doceniona, bo rpzeciez robi bardzo duzo dla calej rodziny, wiecej niz mezczzyna

Aha, no i jakakolwiek zdrada odpada,. nie ma taryfy ulgowej w jedna czy w druga stronę. Dojrzały facet kontroluje siebie:)

Gość mcwdkmnu
roznie to bywa z tym kto wiecej robi dla rodziny, nie popadalabym w skrajnosci, napisalam o podejsciu panow do wielu spraw bo po samych tytulach krew sie podburza

Oczywiście preferuje związek partnerski, podział obowiązków na każdej płaszczyźnie:) Umiem coś ugotować i prasować, wiec jestem samodzielny:D

Gość mcwdkmnu
jeszcze zdanie i pomysle ze rozmawiam z kobieta albo z ostatnim zyjacym egzemplarzem wymierajacego gatunku