Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasowdawnyczhczar

Dawnej kafeterii czar ... Topik wspominkowy

Polecane posty

Gość czasowdawnyczhczar

No wlasnie, jakie pamietacie afery, i wielkie wpadki dawnych slaw kafeterii? co wam zapadlo w pamiec?

Gość czasowdawnyczhczar
Kiedys, w pierwszych miesiach mojego pobytu roiło sie tu od afer, prowokacji itp. Czekałam zawsze do ostatniej chwili jak chcialo mi sie sikac bo balam sie cos przegapic :D Niestety z czasem prowokacje robily sie coraz nudniejsze, podszywy coraz glupsze, stare slawy odeszly...

Gość gmochełe
teraz kafe to kurrwidołek pełen sfrustrowanych histeryczek,szkoda zachodu

Gość tranzekre
przeciez tu zawsze był syf,a takie wmawianie sobie o bajek o dawnych czasach dowodzi tylko jakie zjeby tu siedzą

Gość czasowdawnyczhczar
był syf ale nie taki. nie było prawików, desperatów, gimgowna itp.

Gość hggv bmbmjnbmjn
i pamiętny Mr.KIotz:classic_cool:

Gość tranzekre
tak ci tylko wydaje,a moze czas rozstać sie z tym gównem,bo tu jest już tragicznie

Gość czasowdawnyczhczar
chciałabym, ale wchodze tu juz autoatycznie, z przyzwyczajenia, nie musze sie udzielac ale musze chociaz raz dziennie wejsc, zobaczyc co sie dzieje :O

Gość tranzekre
dokładnie,tez tak tu wchodzę,ale non stop jest to samo,ja nie wierze,ze ci co tu siedza non stop,kiedy się nie wejdzie,to nie są moderatorzy,to musza być moderatorzy bo normalny człowiek nie wysiedziałby tak tylko dla samego siedzenia

Też lubiłam dawną kafeterię ;) Najbardziej z roku 2008/2009 :P Teraz też wchodzę, jak nie mam co robić, raz dziennie zobaczę, ale rzadko się udzielam, bo i po co? Kiedyś wchodziło się na jakiś topik i wszystkich się znało :D Jak w modzie na sukces, były Towarzystwa Wzajemnej Adoracji, były kłótnie i przyjaźnie, zdrady i linczowanie :D A teraz?

Gość pomysłowa Gośka
ja lubiłam temat kochanek co to się wywyższały nad żonami , wspierały na kafe i tu czekały na swoich lubych:D