Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Górka...

pomocy czy co mogę zrobić :(

Polecane posty

Gość Górka...

Ludzie pomóżcie co mogę zrobić żeby uratować swój związek byliśmy razem ponad 6 lat Rozstaliśmy się mieszkamy oddzielnie już od ponad 2 miesięcy teraz nie wiem czy mam z nim utrzymywać kontakt czy lepiej nie odzywać się niech zatęskni sprawa jest delikatna.. Czasami do mnie przyjeżdża siedzimy razem rozmawiamy ale on mówi że musi mieć czas że nie wie czy chce ze mną być :( Ale kontaktuje się i odwiedza mnie nie wiem co mam robić żeby uratować ten związek :( jestem na skraju załamania

Gość Górka...
poradźcie mi coś bo już wariuję :( on kilka dni się odzywa odwiedza mnie interesuje się mną a potem jakby nie interesuje się :(

Gość Górka...
czy spędzanie razem czasu bardziej zbliży nas do siebie jeśli on nie wie czego chce czy raczej przyzwyczai do tego że nie jesteśmy razem? Co lepiej zrobic błagam proszę o rady :(

Gość Górka...
bez sensu to forum żadnych odpowiedzi :(

pomoge tobie ale zrub tak jak ja ci radze wiec porozmawiaj z nim szczerze o waszym zwiazku powiedz ze go kochasz i chcesz tego zwiazku ale jednoczesnie daj mu czas na przemyslenie jezeli cie facet kocha to bedzie z toba w zwiazku a jezeli nie kocha to niebedzie w zwiazku pamietaj nic nie na sile

Gość Górka...
nie wiem czy mam się z nim spotykać wtedy jest możliwość że on się przyzwyczai do takiej sytuacji i będzie mnie traktował jak koleżankę czy też lepiej się nie kontaktować może wtedy zatęskni albo znajdzie sobie inną :(

Gość lalale
a co tu pisać!! logiczne że nie chce być z Tobą wyprowadził sie to jest dość jasny sygnał!! nic nie rób szukaj nowej miłości !!życie jest brutalne!

Gość pomysłowa Gośka
koniec to koniec. po co przyjeżdża jeszcze do ciebie- bo nie ma co robić ? asekuruje się jakby mu nie wyszło z inną?

autorka gdzieś uciekła i do kogo tu się produkować? Swoją drogą dziwię się ludziom zakładającym tematy a potem znikają.