Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajkka22

bardzo realistyczne sny macie tak?

Polecane posty

Gość ajkka22

ja mam czasami wlasnie dzisiaj mi sie zdarzylo snilo mi sie ze siedzialam z chlopakiem i zaczal mnie dotykac i calowac, czulam normalnie jego zarost na policzku, oddech itd tak jakby byl obok a to niemozliwe bo jest zagranica!! dodam ze najczesciej mam takie sny jak popije, wybudze sie na kacu i pojde dalej spac i wtedy to sie zdarza

Gość kamavv
ja tak raz miałam bardzo przyjemne nie powiem :)

Gość Zajaczek wielkanocny
Ja tak mam,ale sa to najczesciej koszmary,jak np. przedzieram sie przez pajeczyny i jakies pajaki po mnie chodza...a ja bardzo boje sie pajakow...:O

Gość ja tak mam czesto.
Chcesz przykłady? Śniło mi sie że chce mi sie siku ugadalta biegne do toalety. No i faktycznie. Obudziłam sie i miałam tak pełny pęcherz że aż mnie brzuch bolał. Następne. sniłam że odeszły mi wody płodowe itd.(niedługo mam rodzic) Kilka razy w miesiącu mam takie realistyczne sny. Często mam też tak że coś mi sie sni a później sie to dzieje. Np raz śniło mi sie ze miałam wypadek samochodowy i nie mogłam z auta wyjść. Ok tydzien później na prawdę miałam wypadek i miałam stłuczone i połamane zebra. Tak bolało że nie mogłam sie ruszyć żeby wysiąść.. Zdarza sie też że sni mi sie coś co kiedyś już przeżyłam.

Gość Dziwne prosze o wytlumacze

Często mam bardzo realistyczne sny ,niektóre się powtarzają wystarczy że o nich pomyślę i trwają, teraz miałem coś  co mnie zszokowalo.Snila mi się muzyka której nie znałem zapamiętałem tytuł .Na zajutrz  pomyślałem  o tym i wpisałem tytuł w Youtube  ,po przeszukania w którejś  pozycji usłyszałem to ; szok poplakalem  się jak małe dziecko Ktoś mi to wytłumaczy bo ja sobie nie potrafię.