Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do ciężarnych

Jaka szansa na ciążę wg was?

Polecane posty

Ostatnia miesiączka 25.01.Dzisiaj 24 dzień cyklu.Owulacja prawdopodobnie ok.9 dnia cyklu,stosunek w 10 dniu cyklu(03 lutego). W 9,10,11 dniu cyklu przezroczysty śluz.W 15,16 tak samo.Powtórka 19 i 20 dnia cyklu.Od wczoraj kompletna susza.Od kilku dni lekkie kłucia w jajnikach,lekkie w podbrzuszu.Dziś od rana boli mnie pochwa,mam uczucie jakby mi miała wypaść.Temperatura ciała 36,3. To raczej na ciążę,czy na okres?

Gość pierwszy dzień mieiączki
25 %

up

Gość pierwszy dzień miesiączki
no ale po co podbijasz? napisałam ci juz , że szanse na ciażę to 25 %, o ile faktycznie miałaś wtedy owulację, możesz jedynie poczekać jeszcze kilka dni i zrobić test, nikt nic konstruktywnego nie napisze

Autorko ją mam również cykle regularne staraliśmy się w dni plodnego i w owulacje,tak samo bolało mnie podbrzusze i jajnik od okupacji przez kilka dni zrobiłam bete był wzrost po tygodniu spadek i niestety nie jestem ciąży a który to twój cykl starań?

Gość bedzie okres jak nic
lada chwila

2 cykl starań

To tak jak ją dopiero drugi cykl starań ale wątpię że uda się tak od razu ,moja gin mówiła że jak nie uda się mi ptrzez3 cykle to da mi tabletki które ułatwiają zajście w ciążę a ty przyjmujesz jakieś tabletki?