Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sffghhfdddfffg

Czy wam się to podoba czy nie KK jest jedyną zaporą w Europie przed dominacją

Polecane posty

Gość sffghhfdddfffg

Islamu.... Nie mówię, że to kryształowa i przejrzysta instytucja i kościół, ale gdyby nie oni to np. polskie kobity by już zasuwały w burkach a picie na ławeczce byłoby zakazane.. Także wszelkiej maści lewaki, komuchy, postępowcy, antyklerykały zastanówcie się co wyrabiacie, bo z tego co mi wiadomo o ile katolicy traktują was ulgowo to w Islamie wszelkie czerwone i tęczowe doktryny jak i mniejszości seksualne tępi się gorliwie...

Gość czemu polska.....
Co powiesz o Czechach? Tam ateizm dominuje od dziesiątek lat i jakoś islamu nie ma. Ja muzułmanów nikt nie zaprosi to sami nie przyjdą.

Gość sffghhfdddfffg
"Co powiesz o Czechach? " Po pierwsze jeszcze bardziej chyba zamknięte społeczeństwo i kraj niż polska i Polacy; po drugie nie jest to kraj przyjazny ekonomicznie dla muzułmanów. "a muzułmanów nikt nie zaprosi to sami nie przyjdą. " Jeśli kraj jest atrakcyjny ekonomicznie to przyjadą, przyjadą, choć w pewnym stopniu dochodzi też kwestia dawnego kolonializmu...

Gość czemu polska.....
Polska też nie jest przyjazna ekonomicznie muzułmanów, ba nawet samym polakom.

Gość nienawidze islamistow
muzułmany nie płacą podatków a potem sie wyłgają że nie znają przepisów i zwieją albo wyruchają jakąs babeczke z urzędu i dam puści płazem... jest kilka miejsc w moim miescie ktorymi powinien zajac sie bhp i US! i nie sądze by coś zrobił...zatrudnia sie w bialy dzien pracownikow na czarno i placi niegodziwe stawki, bez żadnych umów... wiem co mowie bo byłam i zwiałam po jednym dniu...szarańcza jedna a co do czech to tam jest za to mnóstwo cyganów..

Gość czemu polska.....
Cyganie to jednostrzałowcy- głupi i niezdolni do zorganizowania się przeciwko gospodarzom. Taki odpowiednik polaków