Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzeczona zonatego

dowiedzialam sie, ze moj narzeczony ma zone... Nie wierze w to wszystko

Polecane posty

Gość narzeczona zonatego

Nie chce opisywac calej historii, jestesmy razem rok, poznalam jego (pewnie nie wszystkich) kolegow, nawet 1 kuzyna. Rodzice zgineli podobno w wypadku samochodowym dawno, wychowywal go dziadek, poznalam go. Jest w domu spokojnej starosci i cierpi na alzheimera:O Podczas roku 2 razy tylko zauwazylam podejrzane sytuacje, ale dalo sie wytlumaczyc. Nie pytajcie mnie jak wracal na noc itd. bo ma taka prace, ze teraz go nie ma w moim miescie 3 dni, a nastepne 4 bedzie. odbieral zawsze, dzwonil wieczorami, zero podjerzen. Rodzice go poznali. Mielismy nawet wspolene zdjecie na jego portalu spolecznosciowym:O A jednak on ma zone i trojke dzieci. Juz on wie, ze ja wiem, chce ich zostawic niby dla mnie. Oczywiscie nie obchodzi mnie to. Zastanawiam sie tylko czy pojnformowac jego zone? Przeciez ona tez zyje z oszustem.

Gość Faceci to szuje!
Witam; jestem pełna podziwu dla Ciebie, wielki SZACUN. Moim zdaniem powinnaś poinformować małżonkę swojego narzeczonego jakim jest oszustem.Nie powinno kłamstwo ujść na sucho! Facet prowadzi podwójne życie. Kiedyś coś takiego oglądałam w telewizji "Dlaczego ja" Tylko oszołom tak się zachowuje, może jeszcze ma jakąś trzecią kobietę na boku?