Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eloks

CZY TO PORZADNA DZIEWCZYNA?

Polecane posty

Gość eloks

Czy mozna nazwac dziewczyne porządną skoro po 1/2 tyg randkowania nocuje nawet caly tydzien u chłopaka 5 lat starszego? Jest tylko seks oralny. Ona ma 20 lat. Zaczeła nocowac jak oficjalnie nie była z nim. Wczesniej znali się na stopie kolezenskiej ok. 3 miesiace.

Gość eloks
prosze o odpowiedzi

Gość xxxxxxxxxxxxx879uuuuuuxxxxxxxx
A czy chłopak który robi to z dziewczyną nowo poznaną na dysce jest porządny? Nie oczekujcie porządności od dziewczyn jeśli sami nie wiecie co to znaczy przyzwoitość.

Gość o jezu czepiasz sie
nie da sie kogos ocenic czy jest porzadny czy nie znajac tylko takie szczegoly. jezeli znaliscie sie wczesniej i byc moze podobales jej sie wtedy to gdy zaczeliscie sie spotykac zaczela z toba sypiac. niektore kobiety nie widza powodu zeby czekac z tymi sprawami tylko przechodza do rzeczy. no chyba ze panna co miesiac ma nowego kochasia to inna sprawa ;)

Gość eloks
Nie chodzi o czepianie sie, chce znac Wasza opinie... Dodam, ze miesiac temu zerwala z swoim byłym.

Gość o jezu czepiasz sie
ja nie widze nic zlego w tym co robi.

Gość eloks
no nie wiem jakos po tygodniu randkowania spanie codziennnie to chyba lekka przesada... albo jestem staroswiecki...

Gość o jezu czepiasz sie
to po chuja ją do tego lozka zapraszales??? a ty w takim razie jestes porzadny? podwojna moralnosc kurwa

Gość eloks
Maciek B. Dzięki :)

Gość eloks
To jest laska mojego kumpla nie moja !

Gość o jezu czepiasz sie
to co cie to obchodzi cieciu :D

Gość eloks
Bo on jest takie zaslepiony za kazdym razem, a potem musze z nim chlac tydzien bo sie pozbierac nie moze ;/

Gość kasiawawaa
moim zdaniem to nie jest" porzadna"nocuje robi ci loda, nigdy bym sobie na cos takiego nie pozwolila.Ja musze faceta poznac, porozmawiac,wyjsc gdzies poznac jego zacownie,osobowosc a nie oderazu do lozka , szok naprawde

Gość nie ma porządnych kobiet
zostali porządni mężczyźni ale samotnie czekają na śmierć.

Gość eloks
tzn seks oralny jest tylko dla niej, ona nie cche mu tego robic co dla mnie jest jeszcze bardziej dziwne ;/ niby to ok dziewczyna ale jak to uslyszalem to jakos mina mi zrzedla ;/

Gość wewewererrtytyty
to jest zwykla dziwa, niedawno skakala po kutasie bylego i jemu ssala fiuta, a teraz nowemu ssie? obrzydliwa kurwa i tyle w temacie 🖐️ ale teraz niestety wiekszosc kobiet jest taka, co sie dzieje z tym swiatem....

Gość e moraliści od 7 boleści
co seksu nie można uprawiac? pierdolijcie się w łeb.

Gość swój do swego ciągnie, co go
pocieszać musisz, sam jej cipę liże i wielce "porządny"?

Gość mała ciekawostka
a po co nazywac niech robi co chce...

Gość laska widać puszczalska
takie nadają się tylko do dymania

Gość eloks
Jakby nie dała to by nie lizał, on z takich nie jest.

Gość hahaha. żart dnia
"jakby nie dała to by nie lizał" dokładnie JEST Z TAKICH, kajdankami go nie skuła i na twarz mu nie siadała, skoro lizał to chciał więc doskonale do niej pasuje :) podwójna moralność

Gość eloks
no z tym bym się kłocic. Ale wiadomo to facet, jakby mu powiedziala,ze nie ma mowy to by to uszanował.

Gość hahaha. żart dnia
no to się kłóć, broń swoich poglądów dziś bez problemu mogłam się bzyknąć kogo ledwo znam, był na moje skinienie, więc rozumiem mogłam to zrobić bez jakichkolwiek moralnych ocen z Twojej strony bo to on mi się pakował do łóżka a ja ewentualnie mogłam skorzystać skoro mi coś oferuje? tak samo jak Twój kolega korzystał z tego co oferuje mu ta laska?

Gość wspolczuje
Zbieraj juz alkohol na picie z kumplem. Pytasz sie o cos co jako osoba postronna zauważasz i dobrze interpretujesz. Taka laska nadaje sie tylko dla zimnego drania co porucha i jak mu sie znudzi to zasadzi kopa i znajdzie nastepna. Zauwaz ze wiekszosc z nas ma instynkt zamozachowaczy i latwe kobiety latwo zbywamy, sa desperacji i frajerzy ktorych takie laski probuja omotac a potem szukaja na boku innych do ruchania a biedaczek naiwnie oklamuje sie ze jest inaczej badz wybacza kazda zdrade:P A co do orala to niewazne kto komu. to rodzaj seksu i laska ktora daje sobie lizac po tak krotkim okresie jest latwa.

Gość wspolczuje
"hahaha. żart dnia" Pomijając fakt antykoncepcji. To kobieta wybierając partnera do seksu akceptuje i wybiera go na ojca swoich dzieci/dziecka, ilosc potmstwa u kobiet jest ograniczona. Mężczyzna współżyjac z kobieta przekazuje geny nie koniecznie musząc ponosić koszty wychowanai potomka. ba w tydzien moze splodzic wiecej potomków niż kobieta w ciagu calego swoje zycia. wiec zastanow sie kto wiecej traci na monogamii? Hmm skoro kobieta chce zwiazku musi gwarantowac mezczyznie ze to mu sie oplaca ze ona nie daje na prawo i na lewo gdy jej sie tylko zachce. Wiem czasy sie zmieniaja i mezczyzna nie musi juz byc mezczyzna i moze siedziec dluzej w lazience niz kobieta, siedziec w domu z dziecmi gdy kobieta pracuje itd a kobieta ma dostep do antykoncepcji:P Ale istnieja jeszcze w wpadki i brak pewnosci co do ojcostwa oraz meska duma. A swoja drogą powinno być powszechne prawo i zgoda na testy DNA dla ojców:P Ale dziwnym trafem wszyscy sie boja wyników . Dlatego wybaczcie kobietki ale kurestwo kobiet jest inaczej oceniane niz meskie. Facet nie przyniesie Ci dziecka i nie wmówi że to twoje:P Obecnie dalej facet zarabia wiecej i w czasie ciązy na nim spoczywaja koszty utrzymania. Wiec nawet jak twoj facet bedzie miec dziecko na boku to nie ty bedziesz na nie lozyc. A romantyzm i wiara w milosc konczy sie wraz z zyciowym doswiadczeniem.

Gość hahaha. żart dnia
instytucja alimentów działa dość dobrze, ale o czym Ty do mnie? ja zadałam pytanie wyraźne, w dupie mam Twoje filozofie na temat monogamii (BTW,nie wiem czy słyszałeś, ale niektóre kobiety dokonują aborcji w razie wpadki, więc co za problem masz z ciążą) z okazji nie skorzystałam bo nie interesują mnie łatwi (sic!) faceci ;) choćby mając na myśli zwyczajną higienę, a cholera wie gdzie pysk i fiuta wcześniej maczał :)

Gość hahaha. żart dnia
a co do testów, powinny być i na matkę i na ojca bo podmianki w szpitalu wbrew pozorom wcale nie są takie rzadkie

Gość eloks
A najlepsze jest to ,ze normalnego sexu narazie nie chce bo ona ''ma swoje zasady'' i nie chce popelniac bledów z swoim byłym troche chore nie? na tym etapie to ja z moja sie w ciagu dnia widzielismy po 3 godzinny dziennie i to rzadko w domu, zwykle randki na miescie... On szuka porzadnej dziewczyny, ona niby madra itp ale ten fakt mnie zrazil...No i jak to facet ma inne podejscie do sexu wlasnie takie luzne jak mówicie chociaz tez wiem, ze puszczalskim nie lubi...