Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiula777

ból sutków po ...

Polecane posty

Gość asiula777

Od piątku bolą mnie sutki.Nie jakoś bardzo,nie są ani ciemne ani wielkie nabrzmiałe nic. Bolą mnie tak jakby ktoś mi nabił siniaka tylko jak mocniej dotknę albo np. śpie i dotykam o pościel,poduszke. To jest taki dyskomfort. W walentynki :D dostałam prezent od lubego i co dostałam? BARDZO INTENSYWNE PIESZCZOTY piersi. ! Nie współżyjemy ale pieszczot nie odmawiamy sobie. Zawsze te piersi tylko jakoś masował ściskał lekko to mnie nie bolało.A ty razem.....oszalał ;d zaczał zachowywać się jak niemowle...ssał! I grzył ... i to nie raz. Czy to jest wynikiem tego że nadl boli ? Za ile może minąć!

Gość makiaiaiiaaiaaaakdsds
to moze byc to. od nadmeirnych pieszczot. a jesli bol bedzie sie dluzej utrzymywal. to lepiej to zbadac. u mnie nagle pojawil sie ból piersi- co sie okazalo to byl ropniak. i niestety mialam zabieg. dlatego teraz jesli bedzie mnie bolec piers odrazu do lekarza.

Gość asiula777
No najbardziej mi to pasuje ;) Jeszcze do tego miałam owulacje więc kto wie,może to też coś dało? A oprócz tego bólu piersi miałaś inne objawy?

Gość mifghjgh
byl ból piersi. Otoczka sutkowa była ntwarda.Tkliwa. Piers bardzo nabrzmiala,. poiekszyla sie o rozmiar, bo zaczela sie gromadziic ropa. i czerwona.

Gość asiula777
Uhm...no to nie..u mnie niby jest inaczej bo właśnie wszystko mam mięciutkie tylko bolą te sutki. Ale dobrze zrozumiałam pierś była czerwona? Oczywiście w tych dniach przypatrze się piersią.

Gość tosiaa 27
jesli bola Cie obie to najprawdopodobniej od pieszczot :)