Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nunnapeppp

nuna pepp żółta czy czerwona?

Polecane posty

Gość nunnapepp
dzieki dziewczyny:)

Gość fffffffffffqwer
widzialas nune na"zwywo" prowadzilas?? ja mialam nunke czara, katastrofa dla nas byla, jak wozek dla lalek a kupilam ja jak mala miala14 miesiecy i byla dosc drobna to dziwnie tam siedziala i jeszcze to kola bylam w miescie najglosniejsze tak turkotaly ki budka-porazka, nie chroni przed deszczem

Gość olk
nuna jest strasznie niska ,jak by spadł snieg to będziesz miała pług ,ja zamieniłam sie z kumpelą na parę dni ,ale po dwóch chciałam z powrotem mój wózek a kumpla tel nie odbierała i to samo mówiło za siebie w końcu po tyg odmieniłyśmy się ,ona niechętnie .

Gość gwergwreg
O, jaki uroczy wózeczek do jeżdżenia po mieszkaniu, no chyba że ma się dywany czy progi jako przeszkody, to wtedy tylko po jednym pokoju.

Gość princessaofpersia
sliczny wozek ale na polskie warunki nie bardzo, raz ze zima nie pojedziesz albo bedzi dziecko szorowac siedziskiem po sniegu, chodniki nierowne to tez przeszkoda dla nuny, to jest dobry wozek do galerii handlowej ewentualnie miejskiego parku z asfaltowymi chodnikami

Gość nunnapepp
dziewczyny ja chce kupic nune jako drugi wozek taki wlasnoe do galerii czy na wakacje, normalnie jezdzimy x landerem i bardzo spbie chwale ale potrzebuje wozka ktory szybko zloze i wrzuce do auta... nuna bardzo mi sie podoba wizulnie i ma sobre opinie... chyba ze macie lepsze propozycje...

Gość nunnaapeppp
10 miesiecy

Gość prinessaofpersia
nuna sto razy fajniejsza jesli chodzo o wyglad od pp pliko

Gość gdyfuhsfsijdf
chooy ze na chodniku dziura na dziurze, w domu bida, grzyb na scianie, jedzenie z dyskontu, przepalanie śmieciami ale fikuśny, niepraktyczny wózek w którym dzieciak dostaje wstrząsu mózgu musi być, wszak można błysnać na mieście...

Gość prinessaofpersia
do gdyfuhsfsijdf - milo ze nam opisalas swoja sytuacje zyciowa,ale powiedz jak twoje wizje swiata maja sie do pytania autorki? nie kazdy klepie biede, nie sadz wszystkich swoja miarke

Gość Bu bu bu bu
Nuna to badziew!!!! Ostatni kuzwa sort!!!

Gość MamaMani
A ja bym wzięła żółty, albo ten różowy.

Gość nunnapepp
gdyfuhsfsijdf - przykro mi, że masz taką sytuację, ale pamiętaj że zawsze jest z niej wyjście... Lepiej pomyśl o tym jak polepszyć swój byt zamiast siedzieć na forum i pisać komentarze, w których pełno jadu i zazdrości, bo to niestety Ci nie pomoże... LaMania szczerze to nie podoba mi się ten wózek:( Ważny jest dla mnie komfort dziecka i własna wygoda, ale chciałabym też żeby wózek był inny niż wszystkie...;) Nuna ma bardzo dobre opinie, nie znalazłam w internecie żadnej negatywnej m.in. na bangla czy cokupic... Dlatego się na niego napaliłam... Miarka ten wózek który podałaś w linku też mam w zakładkach:) Też ma fajne opinie, tylko kółka mi przypominają te z wózka w supermarkecie, dlatego się wahałam...;) Taki dziwny ma ten stelaż... Ale dzięki za informację:)

Gość mam to samoooooo
to coś słabo szukałaś bo nuna ma mnóstwo negatywnych opinii i to nie tylko na stronach polskich.

Gość hbghghgfh
kupowac wózek specjalnie na zakupy do galerii - jakim lamusem trzeba byc!!

Gość aliyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
a co w dupie cie szczypie ze kogos stac a ciebie nie??buahahahahah

Gość olk
Nie no prawie 9 kg wózek na szybkie zakupy i wakacje to troche dużo ,są lżejsze wózki ,parasolki ,ja nie wiem ile Twoje dziecko ma czy spi na spacerach bo jak nie to może mała nie rozkładaną parasolkę albo rozkładaną ale lżejsza niż nuna np http://www.tosia.pl/mamas-papas-tour_p2141 http://www.tosia.pl/mamas-papas-tour_p2141 http://www.tosia.pl/maclaren-triumph_p475 http://www.tosia.pl/maclaren-volo_p476 ja bym rozważała któryś z tych

Gość nunnnapepp
mam to samo - a moglabys podac linki skoro ma tak mnostwo negatywow? szukalam na stronach polskich i niemieckich i znalazlam glownie pozytywne... Dlatego chetnie sie zapoznam...

Gość Maclaren nie polecam
Wózki Maclarena niebezpieczne dla dzieci! Jedna z najbardziej znanych brytyjskich firm produkujących wózki dziecięce - Maclaren - musi wycofać z rynku wiele swoich produktów. Jak się okazuje, zagrażają one zdrowiu i bezpieczeństwu naszych dzieci. Powodem podjęcia takiej decyzji jest aż dwanaście odnotowanych przypadków amputacji palców u małych dzieci. Wszystko to przez brak odpowiedniego zabezpieczenia w wózkach spracerowych Maclarena (w tzw. parasolkach). Dokładniej mówiąc chodzi mechanizm wykonany na wzór parasola do składania i rozkładania. Palce dzieci nie były dość zabezpieczone, przez co wpadały w zawiasy wózka, powodując poważne obrażenia. Część z nich trafiało na stół operacyjny, gdzie amputowano im palce. Takich tragedii można było uniknąć. Niestety, dopiero teraz Maclaren postanowił coś z tym zrobić. Zmuszony został do wycofania wszystkich wózków wyprodukowanych w latach 1999 - 2009. Firma postanowiła jednak wysłać do wszystkich użytkowników swoich produktów nakładki zabezpieczające. Ma to niby pomóc w zabezpieczeniu dziecka. xxxx dodatkowo powiem że koleżanka miała i był tak lekki że jak dziecka nie było w wózku a miała zakupy powieszone to sie przewrcał

Gość nunjapepp
Olk jutro przejrze linki, dzieki.

Gość olkolk
A ja jakos mam maclarena i nic w nim niebezpiecznego nie ma ,prosta parasolka ale trwała i wygodna dla dziecka nie w nim nic co by moglo dziecku czy polamac a zakupy coz pod wozkiem jest kosz a nie wiesza sie siat cieżkich na raczce.wozek parasolka ma byc lekki .

Gość olkolk
Pisze z telefonu połamać palce miało być.

Gość daremne polactwoooooooo
ten maclaren volvo wyglada jak pol dupy zza krzaka, na allegro pelno takich modeli tylko nie ma napisu MACLAREN, ktory działa na wiekszosc kafeteryjnych wiesniar, ktorym słoma z butow wystaje.. widzialam wiele takich pip ktore z wozkiem maclaren lecialy do lumpa kupowac dziecku pare bodziakow, a potem w biedronce kupowaly mieso na obiad.

Gość hethet
"Daremne polactwo"??? Ty losowo bierzesz wyrazy ze słownika i wstawiasz w tekst już nie sprawdzając jak się ich używa? Lepiej już się nie wypowiadaj pisemnie.