Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nunnapeppp

nuna pepp żółta czy czerwona?

Polecane posty

Gość hethet
śmierdzi mi z doopy

Gość olk
daremne polactwoooooooo ,nie wiem boli cie to że ktoś kupuje wózek droższy czy o co chodzi ,bo ja ci powiem że maclaren wcale nie jest podobny do innych modeli wózków których pełno na allegro ,nasz wózek wiele przeżył jak na parasolkę a wciąż ma całe nielatające kółka i bardzo dobrze się sprawuje ,czego nie mogę powiedzieć o innych wózkach które miały moje dzieci bo po nich nie ma już śladu więc jak się nie znasz to nie pisz bzdur. Wiesz u mnie w mieście jest taka dzielnica takie panny z takim słownictwem są odpowiednio nazywane i Ty jesteś na 100% one , a na dodatek mogę się założyć że chodzisz w białych kozaczkach ..I na tym kończę idę spać, rano do pracy wstaje ,czego ty pewnie nie doświadczasz ,nie obraź się ale czuć to na odległość.

Gość Bu bu bu bu
Alyahaaaaaaaaa jak tobie sie wydaje ze 7 stow za wozek to duzo to cie chyba pojebalo siersciata nędzo!!!

Gość hethet
tak, bo maclaren to wozek pancerny i nic mu sie nie stanie nawet po 10 dzieciorach. pitolisz jak porabana a w bialych kozaczkach to twoja matka zasuwa do mopsu a wozek za 8 stow nie jest drogi glupia dziunio

pomijając fakt, że mi się nie podoba i wydaje się być totalnie niepraktyczny - odpowiadam na pytanie: czerwony. do żółtego będą lecieć robale ;)

Gość nunnapepp
czytajac wypowiedzi niektorych osob dochodze do wniosku ze kazdy powinien przechodzic badania psychologiczne co kilka lat... pozniej sie okazuje ze tacy ludzie pracuija w przedszkolu czy zlovku... pytanie brzmialo: jaki kolor wozka wybrac? jesli ktos chcialby sie wypowiedziec na temat wozka to bede wdzieczna.... a osoby ktore chca sie pochwalic swoimi zarobkami niech pisza pod nazwiskiem i podaja namiar na swoja firme, wtedy beda wiarygodne... na kafe mozna napisac spod smietnika ze mieszla sie w palacu... i zapewne wlasnie tego pokroju osoby w ten sposob sie udzielaja, poniewaz ludzie, ktorzy maja pieniadze a nie kompleksy nie chwala sie tym na forum... pozdrawiam:)

Autorka- nie odpisuj na buractwo i tyle. Wg mnie ta nuna praktyczna nie jest i tyle. Ale jest mnóstwo innych lekkich wózków na zakup czy które można spakować do pociągu czy autobusu. Myślę nad tym peg perego mini. Ja też takie teraz oglądam i jeszcze taki mi wpadł w oko: http://allegro.pl/wloski-wozek-spacerowy-cam-micro-folia-parasolka-i3013534443.html

Gość olk
daremne ...... więc jaki wózek uważasz za dobry i godny polecania ja chętnie poczytam . Ale widzę że nadal nie rozumiesz przecież maclaren nie kosztuje 5 tyś a wózek jest lekki zwrotny i taki wybrałam ,więc tak jak piszesz i uważasz że wózek średniej klasy to niech Ci będzie ,ale dlaczego z takim oburzeniem to piszesz ,z tego wynika jakobyś była po prostu zła że ktos ma wg Ciebie średniej klasy wózek za 1000zł . Druga sprawa tekst z głupią cipą ,praca po dwie godziny daje jasny obraz tego jak zarabiasz .

Gość daremne polactwooooooo
http://allegro.pl/wozek-kudu-casualplay-rozowy-okazja-na-prezent-bcm-i3033384884.html tu masz po tysiąckroc lepszy wozek xxxxxxxxxxxxxx " daremne ...... więc jaki wózek uważasz za dobry i godny polecania ja chętnie poczytam . Ale widzę że nadal nie rozumiesz przecież maclaren nie kosztuje 5 tyś a wózek jest lekki zwrotny i taki wybrałam ,więc tak jak piszesz i uważasz że wózek średniej klasy to niech Ci będzie ,ale dlaczego z takim oburzeniem to piszesz ,z tego wynika jakobyś była po prostu zła że ktos ma wg Ciebie średniej klasy wózek za 1000zł . Druga sprawa tekst z głupią cipą ,praca po dwie godziny daje jasny obraz tego jak zarabiasz ." ŻE NIBY JAK ZARABIAM NO?????

Gość olk
Autorko pomyślałam jeszcze o inglesinie trip jest lekka i zwrotna ,ja miałam ją na oku ale była tylko różowa i ceglasta czerwień ,róż odpada bo mam chłopaka a ta czerwień była po prostu brzydka z , tym że ja szukałam wózka parasolki a nie typowej spacerówki tak składanej bo jest spora różnica w wadze i gabarytach .