Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ekonomiczną być :)

Kosmetyki na/za piątkę!

Polecane posty

Dziewczyny, jeśli znacie jakieś kosmetyki na piątkę, które kosztują też niewiele ponad piątkę, to proszę pochwalcie się tutaj :) Są na pewno rzeczy, na ktorych można zaoszczędzić :)

Gość heeeaa
Niewiele ponad piątkę czego i za jaką ilość?

Niewiele ponad 5 złotych. Za dowolną ilość, zależy co chcesz polecić. Czy to lakier do paznokci czy żel do mycia twarzy.

Gość hiyfyiog
żele do mycia twarzy z ziaji

Gość heeeaaa
No to szybki przegląd półek w łazience, jeśli dobrze pamiętam ceny to wszystko to oscyluje w okolicy 4-6 zł: Płyn do higieny intymnej Facelle Intim. Sprawdza się też świetnie jako szampon do włosów. Odżywki do włosów: maska Gloria z Polleny i mleczno-kokosowa Balea. Szampon Babydream Krem do ciała Isana z mocznikiem. Krem do stóp Fusswohl Intensiv Mini lakiery do paznokci Eveline Mydło konwaliowe Alterra Bloker Ziaja Krem do rąk Isana z mocznikiem i Anida z makadamią.

Gość tlenuuu
maska do wlosow gloria i maska jajeczna joanny- boskie, dzialanie porownywalne do maski fekkai a cena o wiele, wiele nizsza. pasta cynkowa na niedoskonalosci na twarzy, kosmetyki do wlosow alterry (maska i szampon po ok 10 zl ale dzialanie niesamowite)

hmm..teraz to tak nie bardzo przychodzi mi do głowy wiec wiele tego nie bedzie..ale z ulubionych to bedzie; *masło kakaowe z ziaji :) *peeling joanna *mini odzywka gliss kur *kosmetyki alterry jak mowi przedmowczyni choc troche drozsze, ale sa przecudowne .. :) odzywka diamentowa eveline korektor synergen lakier lovely Eveline, Colour Celebrities blyszczyk róż bell 2skin Eveline, Colour Celebrities pomadka 3 w 1 no to jednak jest tego troche wiecej bo poszperałam w kosmetykach :P

Ktos jeszcze coś dorzuci?:)

Gość daghmarr
Sztyft do ust Alterra rumiankowy, cena mniej niż 5, działanie porównywalne z Tisane, a wydajnośc wielkrotnie większa. Ratuje moje usta zimą. Dezodaranty z Avon w kulce. Mają kiepskie recenzje na Wizażu, a ja używam odkąd wycofali deo w kremie kilka lat temu (10?) i jestem zadowlona, nigdy mnie nie zawiodły, kupuję zawsze w promocji od 4,90 do 6,90, zapomniałam jak pachnie mój pot.

Gość tak to moze byc od mąki
lakiery do paznokci z wibo i lovely (rozne serie), lakiery z editt, cienie do powiek z editt i verony (rozne "podmarki") kosztują grosze a naprawdę nie odbiegają jakością od tych droższych. tak samo lakiery i cienie z wyprzedaży z vipery (jak wyprzedają to po 3 zł są)

Gość rtyutrur
heeeaaa - widze ze wiesz, co dobre :) Ja od siebie moge dorzucic Epiderm - swietnie nawilza dlonie i stopy,a stopom nie dawaly rady kremy z mocznikiem

Gość suchą cerę mam.......
maść z wit a z apteki krem cutibaza z apteki oliwka babydream fur mama przeciw rozstępom (i do ciała i na wlosy świetna) krem oliwkowy ziaja krem do rąk oriflame z orzechami makadamia carmex balsam do ust kostka myjąca dove