Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to ostatni niedziel

Nie przejdziemy do historii

Polecane posty

A nie. Dzisiaj nie szłam nigdzie i wstałam koło 9 (a miałam spać jak najdłużej, żeby się wykurować, bo moje przeziębienie, no ale moje piękne problemy ze snem. Choć i tak dziś dopiero o 4 się obudziłam w nocy, to rzadsza pora :D). W ogóle jak miałam wakacje i nie musiałam wstawać wcześnie, to wstawałam o 8. Ha! :P

Gość fakt i akt
ale co ja mogę, gdy ona tańczy dla mnie, ja jej nie kazałem :classic_cool: x dobra ta samaris

Gość jedną nogą w rowie
się nie przelogowałem z podszywa :D x gupia pinda tańczy i tańczy :classic_cool:

"gupia pinda tańczy i tańczy " to nie umiesz złapać za ręce, spojrzeć w oczy i szepnąć "ty ale weź że się już uspokój i przestań"?

Jakie masz plany? I czemu się nie wyspałeś? Ja wstałam przed budzikiem (co ciekawe był ustawiony na 8.40 w telefonie. Byłam sama w mieszkaniu. O 8.40 poszłam do drugiego pokoju po telefon, żeby wyłączyć jakby dzwonił budzik, patrzę a tam pokazuje, że zadzwoni o 8.50, tak jakby ktoś drzemkę włączył - czego ja nigdy nie robię, a budzik mam dobrze ustawiony, bo sprawdziłam :D ). Ja na razie mam plany tylko na jutro i to jeszcze nie do końca klarowne.

No ba, bo ja to taka jestem super, że potrafię wstać nawet te dwadzieścia minut przed budzikiem (skoro nie śpię już od godziny :D )

15 lecie zespołu Plagiat199 (nie jestem fanką, ale koleżanka ich lubi a ja ich znoszę, to mogę iść) Przykład: http://misteria.wrzuta.pl/audio/6bFOIOsAZ34/plagiat199_-_plagiat199_bialy_kaftanik Uważaj, bo z tym nadstawianiem ucha, to się da :P Zawsze mogę wysłać Ci e-maila z moim loginem skype i wtedy spokojnie mógłbyś mi opowiedzieć (najlepiej bez moich odpowiedzi, bo nie jestem sama w domu :D

Wiesz, ja to taki trochę niedowiarek jestem... jak się nie przekonam to nie uwierzę, że jesteś taka odważna by to zrobić :D Hmmm... nie podoba mi się wokal w tym Plagiacie199