Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki_jeden_typ

Czy mały penis może podniacać kobietę ?

Polecane posty

Gość taki_jeden_typ

?

Gość GretaBarboo
nie, przecież to nawet nie wygląda ładnie :o

facet podnieca... a penis jest jakby przy okazji :)

Gość widlasty
idę sobie zwal..

Gość taki_jeden_typ
no ja mam bardzo małego penisa ma może ze 2 cm :(

Gość widlasty
ja w zwisie mam jakieś 4-5 cm

no i co z tego... przepraszam, bo nie rozumiem... czy jest to jakas smiertelna choroba?... moim zdaniem - nie :) nie jestes jedyny na swiecie. faceci z malym penisem takze maja rodziny, dzieci, firmy, domy i samochody.... i najwazniejsze.... sa posiadaczami dobrego humoru :) czego i tobie zycze

Gość taki_jeden_typ
UP ciekawią mnie raczej wypowiedzi kobiet :)

jezeli chodzi o mnie, to jestem kobieta.... i wypowiadam sie jako kobieta :) znam facetow posiadaczy malych penisow... i wlasnie napisalam ci czego sa posiadaczami.... :) znasz powiedzenie: nie wielkosc przyrodzenia;, tylko sztuka p... jesli nie znasz, to poznaj i zapamietaj:classic_cool: oswiadczam, ze z umyslem u mnie okej :)

frida6 - jeśli facet "pieprzy" psychiką, a taki z małym ma zrytą, to na jedno wychodzi. No i czy to naprawdę nie ma dla Ciebie różnicy, czy ma 9-ocentymetrowego, czy np. 16-o? - zakładając ten sam styl "pieprzenia".

Gość HrScer
Różne są rozmiary i kobiecych narządów i męskich, to kwestia dopasowania :o a tak nawiasem mówiąc, to czy ciebie jednego z drugim podniecałyby małe cycki? Większość facetów woli duże, ale znajdą siętacy, co wolą mniejsze i podejrzewam że tak samo jest z upodobaniami kobiet do penisów ...

Gość taki_jeden_typ
nie sądze aby jakaś kobieta miała pochwę 2 cm :P więc raczej do mojego mikrusa nic sie nie dopasuje :(

to sie pasuj od tylu, na boku... przy bardzo malym penisie, to podobno dobra pozycja. wiem od zony pana z malym penisem :) ... pisze to wyjasnienie specjalnie, aby unikn tekstow typu ... frida, czy dla ciebie to wszystko jedno... itd nie jestem facetem, wiec trudno mi powiedziec co taki facet czuje... znam jednak pary, w ktorych faceci sami mowia o swoich niewielkich penisach i nie wygladaja na nieszczesliwych... zyczylabym wszystkim facetom takiego zycia, jakie maja wlasnie oni... byc moze spelniaja sie inaczej, nie tylko poprzez penisa .... warte przemyslenia :classic_cool:

Hehe brawo Frida ;) W 100% popieram Twoje zdanie ;> zarowno co do pozycji, jak i oczywiscie do wyolbrzymiania problu... Ktory zamiast kompleksow moze byc sposobem na faaaaajne zabawy ;D

Nie jestem pewna czy moze podniecac, ale rozbawic do lez - moze na 100 % .

nigdy nie mierzyłam centymetrem , żadnemu facetowi , może miał 6 może 10 nie wiem , dla mnie wielkośc jest mało ważna liczą się umiejętności , nie mówiąc o tym , że przy dużym często mnie boli. tamten rozkładał mnie na czynniki pierwsze , był jak narkotyk , na samą myśl o nim robiło mi się mokro i już