Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokojiaaa2

ile razy mężczyzna może w wviągu dnia ?

Polecane posty

Gość kokojiaaa2

Czy to zależy od tego jak bardzo podnieca was partnerka ? I jeśli bardzo to możecie więcej a jeśli nie to nie dacie rady ? Dziś kochałam się ze swoim facetem rano, potem po 3 godzinach i podczas tych dwóch stosunków miał wytrysk. Potem chcialam sie z nim kochac jeszcze koło 17 ale nawet mu nie drgnął i powiedział że nie da rady :o czy to chodzi o to że go nie podniecam czy facet więcej razy nie może w ciągu dnia ?

Gość Northern_Wind
Jak to nie moze? mi sie chce ciagle a slysze tylko, ze jedno mi w glowie:P

Chcieć, a móc to jak jeść i być głodnym.

Gość kokojiaaa2
czyli ja mu się nie podobam? tzn, może i podobam ale nie podniecam go w sensie on lubi duże piersi ja mam bardzo małe więc to mógłby być powód że on nie jest w stanie się podniecić na mój widok ? Czy jeśli kobieta podnieca faceta to on nie ma problemu ze wzwodem nawet po 4 wytryskach ?

Gość ALE BAJER!
Kobieto idz do lekarza! Jesteś chora cierpisz na tzw. wścik macicy, to bardzo niebezpieczne, bo możesz się rozkładać każdemu facetowi który się nawinie, nawet temu z HIV !Nie mieszkałbym z tobą nawet minuty![wsiekly[

Gość on22wlkp
ja mam rekord w 4 godziny 7 wytryskow ale tylko pierwszy z stosunku apotem lodzikt itp

Gość Northern_Wind
W tym wypadku akurat ni jak sie to ma do siebie, bo logiczne jest przynajmniej dla mnie, ze jezeli nie moge, to nie chce. Nie mowie ze jestes jakims nie wiadomo kim i moge 24h na dobe, bo tak nie jest, ale 6-8 razy to bez problemu.

Gość Zwykle szukają jelenia
Jesteś po prostu zwyczajna RUCHAWICA .Wyrazy współczucia dla tego faceta.Faktycznie on ma racje, tylko ci ruchanie w głowie.Słusznie ktoś tutaj napisał to jest niebezpieczne i obrzydliwe!

Gość jonynemonic
ile razy może? dziwne pytanie,pamietaj ,że ten jego pindol to mięsień,a mięśnie jak działają,to powinni nauczyć na lekcji biologii .2 razy ok,jesli chcesz więcej to dla niego może to nie być tak przyjemne,jego tkanki w pindo są już rozszerzone i krew nie jest wstanie nabić takiej ilości ,aby mu stał na długo. Ale przecież możesz mu zaproponować ,aby on tobie zrobił ustami,ręką -jest tyle możliwości ,a nie ma to nic wspólnego z tym,że mu się nie podobasz czy coś,to fizjologia-facet to nie robot.

Hah, dla faceta stosunek to dużo większy biologiczny wysiłek niż dla kobiety. Dlatego jak ktoś mówi, że może 8-10 razy na dzień to dobry czarodziej. Bez niebieskich wspomagaczy facet po 8 razach zwyczajnie by padł więc bez przesady panowie z tymi historiami :P

Gość kokojiaaa2
taaa nimfomanka ;o jesteście powaleni, mam 28 lat a to mój drugi facet tyle tylko że z poprzednim spałam raz na miesiąc a pod koniec związku ogóle, z tym facetem widuje sie raz na tydzien bo mieszkamy daleko od siebie i jak już siw widzimy to chce tego więcej. ale to oczywiście taaakie nienormalne :o

Gość kolezanka_matka_przyjaciolka
moj czasami da rede 4-5 razy na dzien :) ale nie tak codziennie, ale 1-2 razy dziennie to na 100% :) mezus moj kochany

jesli on ma tak szybko dosc to znaczy ze w tygodniu sobie nadrabia zaleglosci :) nie wierze zadnemu facetowi ktory potrafilby nie poruchac przez caly tydz , pracujac caly tydzien kilka miesiecy 1 tydz, ok, spoko,ale nie dluzej!!!!

Gość kokojiaaa2
czyli co, przez tydzień sypia z inna bo nie za bardzo rozumiem tego co napisalaś

Gość dziedzina
ja mogę co pół godziny ale nie chce mi się ruszać skórką 15 czy 20 minut

Gość Northern_Wind
Wild_Angie a kto powiedyial ze sie nie da ? Wszystko jest w glowie, nie chcesz nie musisz wierzyc 24h to bardzo duzo czasu, spokojnie 8 razy mozna, tylko trzeba miec na to czas. Gdybys nie wiedziala trening czyni mistrza jak to sie mawia..nie nie uwazam sie, za takowego, po prostu jak sie chce by kobieta byla zadowlona tym samym wierna to sie trzeba starac, a nie spuscic sie i plecami odwrocic i isc spac :) Proponuje poczytaj troszke o zodiakalnych Bykach, a zwlaszcza odnosnie spraw zwiazanych, z sexem:)

Gość kokojiaaa2
mój jest zodiakalnym bykiem i szczerze jest mi z nim w łóżku źle :o

Gość Tadełusz
normalna sprawa, gdy facet już osiągnął przesycenie ruchania to w łóżku odwraca się duupą do kobiety i mówi wprost 'teraz trzeba się chwilę przespać' a z powodu uspokojenia wzwodu ostro pierdzi , po gazowaniu facet znowu ma ochotę uruchomić swój AK47 do boju

Dziewczyny, RAZ CZY DWA?! to mało:/ 3 x pod rząd to powinna być raczej norma dla ZDROWEGO FACETA (poważnie!)... oczywiście przykładowo- po kilku stosunkach ilość spermy przy wytrysku będzie malała, mężczyzna będzie dochodził dłużej do orgazmu pisząc, że kilkakrotny wytrysk jest dla faceta czymś NIEMOŻLIWYM, MĘCZĄCYM mam wrażenie- że same usprawiedliwiacie swoich NIESPRAWNYCH SEKSUALNIE PARTNERÓW... papierosy, zła dieta, stres, alkohol, zła kondycja- i mamy FLACZKA, który po jednym (góra dwóch) wytrysku usypia na kilka godzin ...

" 22:15 wild_angie Dlatego jak ktoś mówi, że może 8-10 razy na dzień to dobry czarodziej. Bez niebieskich wspomagaczy facet po 8 razach zwyczajnie by padł więc bez przesady panowie z tymi historiami " x x oj zdziwiłabyś się, ale spoko, rozumiem, że są i tacy co tylko raz mogą, a i to ledwo ledwo :D:D

Gość jestem juz tu od wiekow
dla mnie facet ktrory nie mze przynajmniej 3 razy dziennie jest zerem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no tak :) facet ktory dobrze porucha przez tydz. nie ma potrzeby w weekend, taka moja teoria ktora jest logiczna

Gość jestem juz tu od wiekow
dla mnie facet ktrory nie mze przynajmniej 0 razy dziennie jest trojkom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość michalcoodrogepytal
O cholera... jestem zerem :/