Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fcvfdbfbfggn

KTÓRĄ Z TYCH RZECZY WYBRAC JAKO PREZENT DLA CHŁOPAKA NA 30-TE URODZINY?

Polecane posty

Gość fcvfdbfbfggn

Mam takie pomysły: 1) bransoletka z grawerem lub łańcuszek z grawerem 2) poduszka z naszym zdjeciem innych pomyslow juz nie mam , gdyz dostawal juz ode mnie: kubek,plecak, kosmetyki kilka razy, bluzki, portfel

Gość della bella stella
A po co mu poduszka z waszym zdjeciem? Kup facetowi cos czym sie interesuje albo co mu sie przyda, ja swojemu na 30 kupilam kurs jezykowy, wczesniej zestaw do gry w pokera, ksiazki, dobry pasek do spodni, licznik do roweru i inne...Pomysl troche :)

Gość qwpqiqeqrqdqoql
poduszka to zły pomysł. a jesteś pewna, że bedzie nosił bransoletke? juz lepiej lancuszek, albo zegarek.

30 lat to chyba troche za dużo jak na takie infantylne, dziecinne prezenty jak poduszka? Ile masz lat? Bransoletka z grawerem od biedy, jeśli lubi. kup mu właśnie to czym się interesuje albo coś niematerialnego np. zaproś go do restauracji, zrób coś własnoręcznie, zaplanuj mu wolny dzień z jakimiś atrakcjami...

scyzoryk, pendrive, porządne słuchawki, fajna klawiatura, zabawne bokserki, kubek termiczny, coś do auta typu uchwyt na gps... nie macie 15 lat, żeby się bawić w podusie raczej ...

Gość fcvfdbfbfggn
ja mam 22 lata, on 30. hmmm to juz sama nie wiem co kupic

Gość qwpqiqeqrqdqoql
d