Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam z troski o kolege

on jest beztroski czy ma depresje? nie zalicza wszystkich egzaminów,a

Polecane posty

no własnie, nie zaliczył do tej pory już 1 poprawki, którą ma zaległą z ub.roku,ma poprawe przedmiotu też z ub.roku, nie zaliczył fakultetu, i ma poprawke z jednego przedmiotu. w sumie ma 2 poprawki, 2 nie zaliczył i 1 egzamin zdał, a wydaje sie byc zupelnie spokojny i zadowolony z życia, nie dociera do niego jego sytuacja czy ma to gdzieś?

Gość knkngdsdg
Tak na oko, jaką ma sytuację finansową? Wygląda na bogatego? Czym się zajmuje poza uczelnią? Pracuje czy utrzymują go rodzice? Prowadzi rozrywkowe życie czy raczej domator?

Tak na oko, jaką ma sytuację finansową? Wygląda na bogatego? - mówią,że tak Czym się zajmuje poza uczelnią? Pracuje czy utrzymują go rodzice? - pracuje Prowadzi rozrywkowe życie czy raczej domator? -chyba rozrywkowe życie... więc sugerujecie,że jednak jest beztroski? w takim razie po co studiuje?

Gość ilonnnnka
gdzie pracuje?

nie wiem gdzie pracuje,ale ostatnio miał przekrwione oko, przeczytałam od czego oprócz komputera mozna mieć i tak : "od przemęczenia i zwykle od płaczu od zmęczenia lub niektórych chorób. 2.Uderzenie . 3.Wsadzenie sobie czegoś przypadkowo do oka 5.Podrażnienie oka 6.Alergia(przez alergeny) 7.Zdenerwowanie się jakąś sytuacją 8.Od kosmetyku 9.Od tarcia oka. 10.Od płaczu kosmetyki i pobicie odpadają...mysle...moze on ma jakies stresy, moze placze po nocach? :( a zwykle jest usmiechniety raczej, ale kiedys mialam juz sytuacje,ze z pozoru pewny siebie, wesoly chlopak popelnil samobojstwo... jestem strasznie wyczulona na to...wlasnie osoby po ktorych nie mozna sie tego spodziewac, moga to zrobic...