Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PomozcieMi93

Proszę o pomoc, muszę zacząć żyć, Katowice

Polecane posty

Gość PomozcieMi93

Witam! Mam taką sprawę. W kwietniu kończę technikum, maj, czerwiec egzaminy i koniec. Rodzice mieszkają za granicą. Bywam u nich na święta, ferie i nie potrafię się dogadać z mamą. Po egzaminach chcą mnie wziąć do siebie, a ja nie chcę! Nie chcą trzymać mieszkania w Polsce. Mam chłopaka mogłabym u niego mieszkać, on mieszka z wujkiem, ale nie pracuje więc wolałabym się nie narzucać. Ktoś wie, gdzie można znaleźć pracę, aby sie utrzymać i uzyskać jakąś pomoc w zakresie życia "na swoim". Chcę się odizolować od rodziców, mam 4 miesiące.. Wie ktoś może na jakiej zasadzie są schroniska dla bezdomnych i gdzie w Katowicach takowe instytucje znajdę? Proszę o odpowiedzi..

Gość Wioletta.Maletta
Nie wiem jak Ci pomóc..

Gość PomozcieMi93
Błagam, Pomóżcie!! :(

Gość PomozcieMi93
Prosze o pomoc...

Gość kkkkkkhhhhhh
zamiast pierdolic na forum rusz dope do pracy i twoj gach tez. pracy wszedzie pelno

Gość a ja nie wiem :P
ośrodki pomocy , osrodek interwencji kryzysowej... gdybyś była sama ... a tak musisz sobie radzić sama

Gość PomozcieMi93
to może ktoś przyjmie mnie do siebie na chatę? mogę sprzątać. błagam :(

Gość mnmbnm
podaj gg

Gość variatqa
schronisko dla bezdomnych- pierwsza w prawo z placu wolnosci idac od gliwickiej, za sądem, nie pamietam ulicy.

Gość PomozcieMi93
To nie ja pisałam o mieszkaniu u kogoś, to odpada. Na chłopaka nie mogę liczyć. Jak ktoś ma jakieś info odnośnie schronisk dla bezdomnych co i na jakiej zasadzie proszę o kontakt, gg 42529825

Gość PomóżcieMi93
Znalazłam schroniska Katowice Ogrzewalnia św. Brata Alberta Rodzaj: ogrzewalnia (nocleg na siedząco)Miejsc: 40 Adres: 40-078 Katowice ul. Sądowa 1Telefon: nie ma Prowadzący: Towarzystwo Pomocy im. św. Brata Alberta Katowice Noclegownia Rodzaj: noclegowniaMiejsc: 25 Adres: 40-725 Katowice ul. Książęca 25Telefon: 0-32 202-38-73 Prowadzący: OPS Katowice Noclegownia Rodzaj: noclegowniaMiejsc: Adres: 40-858 Katowice ul. Bracka 18Telefon: 0-32 257-52-88 Prowadzący: Górnośląskie Towarzystwo Charytatywne Katowice Pogotowie Noclegowe Rodzaj: noclegowniaMiejsc: 15 Adres: 40-032 Katowice ul. Jagiellońska 19Telefon: 0-32 251-16-58 Prowadzący: Górnośląskie Towarzystwo Charytatywne Czy ktoś wie jak tam można się dostać? Wyprowadzam się 23-go maja...

Gość PomóżcieMi93
Cos na temat pracy?