Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariowana76678

czy mężczyżni wierzą w przeznaczenie?

Polecane posty

Gość zwariowana76678

właśnie czy mężczyżni wierzą w przeznaczenie?? czy dla nic ma to jakiekolwiek marzenie? czy oni marzą zeby ułozyc sobie z kims życie i byc szczęsliwym??

Nie wiem, jak inni, ale ja marzę. Czy się uda kiedyś zobaczymy:)

Gość zwariowana76678
heh no na pewno sie uda:) musi, bo nie wiem jak teraz jest u Ciebie ale jeśli teraz Ci się cos nie udaje to kiedys to na pewno się zmieni, bo przeciez wiecznie żle nie może być :)

Dzięki:) Zobaczymy:) A u Ciebie, jak z tym jest?? Bo topik nie założyłaś pewnie bez powodu:)

Gość bart s
ja wierzę w przeznaczenie a konkretnie w przeznaczenie kobiet do łoża i kuchni :classic_cool:

Gość zwariowana76678
u mnie no heh... beznadziejnie :( al ewierzę w to ze kiedyś się zmieni:)

zwariowana76678 A co jest nie tak?? Ile masz lat?? Nikogo ciekawego an horyzoncie??

Gość zwariowana76678
no jakos nie, jestem pesymistyczną optymistką i z jednej strony wiem ze to niebedzie wieczne ale z drugiej strony tez wiem ze teraz prędko to sie nie zmieni, to jest bez sensu i nielogiczne. a mnie juz to męczy powoli, wiem ze jestm młoda bo mam dopiero 19 lat ale nie umie sobie znalezc nikogo z kim byłamym szczęsliwa . wiem byc może przesadzam ale boje sie po prostu ze bd sama. bo jak do tąda trafiała na nieodpowiednich;/

Powoli możesz zacząć się stresować w wieku 27-28 lat, choć ludzie znajdują i miłość w wieku 30 lat, póki co luz

Gość zwariowana76678
heh mówisz? :) no ja już niestety taka jestm ze szukam problemów tam gdzie ich nie ma. no a jak to sie mówi 'mysl a wymyślisz problemu którego wcześniej nie było' hehe no i ja jestem w tym mistrzynią:) ja mam taki dziwny mieszany charakter i podejscie do życia raz sie tym martwie a raz mnie to cieszy bo jak patrze na moje koleżanki które kłoca sie z chłopakima chodza zalamane to się ciesze ze jestm sama. a czasami mnie łapie taki dół. w sumie to masz racje bo ja juz ma play co do mojego dalszego zycia (chodzi o nauke) mam juz upatrzony kierunek na studia i chce cos osiągnąc w życiu.

Gość holograficzny
właśnie czy mężczyżni wierzą w przeznaczenie?? czy dla nic ma to jakiekolwiek marzenie? czy oni marzą zeby ułozyc sobie z kims życie i byc szczęsliwym?? myślę że większość chce być szczęśliwych i chce sobie ułożyć z kimś życie ale w przeznaczenie nie wirze po za tym przeznaczenie może być różne a to co ty podałaś czyli ćhęć bycia szczęśliwym i mieć partnera raczej każdy chce :)

Gość Ponurak jestem
bo przeciez wiecznie żle nie może być no fakt w końcu każdy umrze ....

Gość twoja matka !!!
wiem ze jestm młoda bo mam dopiero 19 lat ale nie umie sobie znalezc nikogo z kim byłamym szczęsliwa . wiem byc może przesadzam ale boje sie po prostu ze bd sama. bo jak do tąda trafiała na nieodpowiednich;/ 19 latka i jej plany :D:D:D ty nie fantaziuj o facetach tylko zrób ocś pożytecznego

Gość Lays lubię to !!!
ja nie wierzę co to w ogóle ma być i to co ty napisałaś to nie jest przeznaczenie

Gość jest ktoś jeszcze
autorka nas wydupczyła i uciekła :(

Gość zwariowana76678
jestem taka zwariowana i rozjebana że hoho

Gość zwariowana76678
ostatnio się upiłam i zrzygałam na pewnego faceta strasznie się wukrwił więc żęby go udobruchać wypiełam pupcie by mógł zapakować trochę się uspokoił ale miał takie gwałtowne ruchy i ze strachu się mu zesrałam na pałę kupa póxniej spadłą na jego fajne buty jakieś markowe pewnie dałam chodu tak szybko że od tarcia mi się cipcia rozgrzała !!!

Gość zwariowana76678
zdradzę wam teraz mój sekret zawsze ocierajcie się miejscem inntymnym o facetów zostawiacie na nich swoje feromony i tak oznaczony facet czuje się jakbyś zawsze przy nim była i nie zdradza !!!