Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie zastanawiam.........

czemu niektore z was pisza cale 24h na forum?

Polecane posty

tak jak w temacie, co wchodze i czytam temat to niiektore osoby caly czas odpisuja na kazdy temat tak jakby w zyciu przeszly wszystko, nie zeby mnie to razilo, ale siedziec caly dzien i noc na forum? Nie macie nic innego do roboty?

Gość ale ja tez
Nie - nie mamy dzieci :p

nie trzeba miec dzieci by zajac swoj czas, ja tylko widze ze dla niektorych z was kafeteria to sposob na zycie, na spedzanie swojego wolnego czasu.... Jak mozna caly czas tu siedziec i sledzic jaki kto ma problem?

ja mam zawsze wyjebane na problemy innych, nie rozumiem waszej postawy, jebane siostry miłosierdzia

Gość to ja sie wypowiem
Niektórzy Poprostu nie mają swojego życia. Brak męża, dzieci, przyjaciół, znajomych i perspektyw. Kafe to jedyne co mają. Mogą sie wygadać. Haha...;D

Gość bo to są
Bo to są te mamuśki co siedzą 24 na dobę, co pracują za 6 tysięcy, wszystko wiedzą i każdą wolną chwilę spędzają z dziećmi,mają kochających mężów, ze wszystkim sobie radzą, bluzgają na innych, przeklinają i są kochającymi matkami ze śmietnikiem w gębie nie wiedziałas o tym autorko?

Gość princessaofpersia
ja tu pisze od 8-16, czasem wieczorem:) od 8-16 jestem w pracy i jak mam wolna chwilke to zagladam na kafe, praca nie zajac nie ucieknie, jak szefa nie ma to co robic:D

Gość lubieJapka
hahahaha,prinessa ja tak samo!piszę tylko między 8-16 bo jestem w pracy a potem to już ogień w domu-mała zabiera mi 100%uwagi i nawet nie myślę o kafe.

Gość tak sie zastanawiam......
podszywy zawsze sa wulgarne.... Nie wiem czy wy piszecie pod zaczernieniem, ale mi wlasnie o takie osoby chodzi, mozna je zidentyfikowac i zaobserwowac ze niektore na kazdy temat pisza:)