Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i jak tu się nie załamać

Rozstanie - czy to zawsze tak boli?

Polecane posty

? :(

boli... jesli naprawde zależało to nie obejdzie sie bez bolu ale i on mija, uwierz mi na slowo !

:(

Właściwie oficjalnie się nie rozstaliśmy. Przed weekendem było ok, ale zrobiłam mu awanturę, on uniósł się honorem i się nie odzywa, a ja czegoś takiego nie toleruję, bo nie widzę w tym mojej winy, wręcz przeciwnie. Wina leży po jego stronie, a On odwraca kota ogonem.

Z tym, że tak jak pisałam, ja czegoś takiego nie toleruje i dla mnie jest to równoznaczne z rozstaniem.

Oni czesto tak maja :/ ile to razy mi się tak zdarzyło. Od chłopaka zależy, jeden chce przeczekać by potem się odezwać, a inny zwiewa jak tchórz :P i to i to złe, pierwszy tchorz, jak zwiewa po kazdym problemie/klotni to nie sadze zeby sie mesko zachowywal, taka panienka troche, zero bezpieczenstwa a drugi tez inteligencja nie grzeszy... a juz napewno nie ma co plakac po takim :) główka do góry

troche pokrecilam ale chyba wiesz o co chodzi . ;) poczekaj kilka dni albo odezwij sie zeby wiedziec na czym stoisz. Chyba nigdy nie zrozumiem facetow...

Gość ujanhtjama.gtam
to odejdź z podniesioną głową,a nie ,skamlesz jak suka!

Gość ujanhtjama.gtam
żaden facet nie lubi rozkapryszonych dziewczyn,kobiet. Teź nie toleruje,by ktoś na mnie morde wydzierał,kopa w dupe i szukaj sobie innej cioty,w którą będziesz morde wycierać! Żegnaj Gienia,świat się zmienia!

Gość faktycznie skamle
facet ma ją w dupie a ona jeszcze łudzi się idiotek nie brakuje,traktuje ją jak ruchadełko bez mózgu

Gość gość
Rozstanie boli zawsze. Ja niemogac sobie dać radę zamówiłam urok miłosny na http://magicznerytualy.pl i odzyskałam ukochanego. To też jest wyjście.

Gość gość
Mnie zostawił - ot tak- zupełnie niespodziewanie twierdząc, ze jednak nie jest gotowy na poważny związek. Dodam, że gdy się poznaliśmy był świeżo po rozwodzie. To on o mnie zabiegał, ja na początku nic od niego nie chciałam ale urzekł mnie swoim uporem w staraniach o mnie, imponowało mi, że komuś tak na mnie zależy ( zwłaszcza, że kilka miesięcy przed jego poznaniem zakończyłam wcześniejszy związek), ze jest szczery wobec mnie i o wszystkim mi mówi. W końcu uległam i się zaangażowałam. Było dobrze praktycznie do końca. W ostatnim czasie pojawiły się problemy ale nie wydawały się byc czyms tak powaznym. Uświadomiłam mu po prostu, ze będac w związku trzeba sie liczyć z druga osoba czego on często nie robił ( np.planował wyjazdy ze swoimi znajomymi kompletnie się ze mną nie licząc, myśląc że wystarczy jak mnie o tym poinformuje). Aż tu nagle jego decyzja o zerwaniu…..nie poddałam się. Przeszukując Internet trafiłam na stronę http://urokmilosny24.pl i skusiłam się na to. Zadziałało. Wrócił do mnie mówiąc że nigdy nikogo tak nie kochał. Znowu me życie ma sens.

Gość gość
Niestety tak. Nie ważne czy było się z kimś miesiąc, rok czy dwa. Boli zawsze.

Gość gość
Na własnej skórze przekonałam się, że magia działa naprawdę i denerwują mnie negatywne komentarze. Sama korzystałam z http://magia-anielska.pl ale wiem, że są też i inni którzy potrafią pomóc. Nie róbcie wszystkim negatywnej opinii.