Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bdcjkdk

moj ex i moj obecny - ta mieszanka bylaby idealna...

Polecane posty

Gość bdcjkdk

ja juz mam dosc.... mysle o ex bo bylo mi z ni super w lozku, potrafil mnie tak dotykac, kochac, piescici ze az sie cala rozplywalam a moj obecny- super przyjaciel, partner zyciowy, ale w lozku jest lipa.... owszem sypiamy ze soba ale to juz nie jest to cos, brak pieszczot, dotyku, iskierki i co ja mam zrobic? zapomniec o obu i szukac trzeciego?

Gość gosc84
Typowe kobiecie myślenie... coś jest źle to zmieniamy na lepszy model. A może wypadałoby coś spróbować tu i teraz naprawić? Oczywiście nie podałaś żadnych szczegółów, więc trudno formuować jakieś wyraźne osądy, ale pierwszą sprawą, o której powinnaś pomyśleć to jak to naprawić, a dopiero, jak się nie da - czy może poszukać innego.

Gość wkurwiona żona
Bo autorka przymierza facetów jak sukienki. Ona nigdy nie znajdzie dobrego. Albo kolor nie ten. Albo deseń nie taki. Albo materiał zbyt lejący. No i ta faktura też kiepska. A może w innym sklepie i tak dalej.

Gość też poczytałem
"i co ja mam zrobic? zapomniec o obu i szukac trzeciego?" meandry babskiej logiki są niezbadane...... z jednym dobrze w łóżku, z dugim poza nim przecież część życia spędza się w łóżku, a pozostałą część poza nim do czego ci potrzebny trzeci facet? do zwalania z łóżka? :(

jak facet nie podnieca kobiety to niczego sie już nie da z tym zrobić. Trzeba z tym żyć. Piszecie jakby dziewczyna musiala być matka teresą i na siłę być z gościem, który jej nie kręci. Myślicie, ze wasi faceci by z wami byli jakbyście ich nie zadowalały? Moze i by byli, ale na boku by posuwali taką, która daje radę

Gość miautofakt
a tam odrazu wymieniac. przeciesz w lozku wystarczy powiedziec co ci nie pasuje a jezeli dalej nie rozumie to pokierowac facetem :) tez mialam ten problem bo moj jest spidi gonzalesem xD wiec go spowalniam a od czasu do czasu pozwalam zeby robil to po swojemu i wszyscy sa zadowoleni :)))

Gość bjkdjvxkd
ale ja z moim facetem jestem prawie 5 lat i przeprowadzilam z nim setki rozmow na temat tego ze potrzebuje wiecej czulosci itp a on nic, ma to w dupie.... jak mam byc w zwiazku z facetem ktory nie daje mi satysfakcji seksulanej? ile lat mozna sie tak meczyc w tej sferze?

Gość hmmmm.........
To po 5 latach zorientowałaś się, że nie pasujecie do siebie w łóżku? Czy może przestał Cię pociągać, bo już pierwsze zakochanie minęło? To normalne, że nie z każdym jest nam w łóżku idealnie, ale dużo rzeczy można poprawić, jeżeli się rozmawia o swoich potrzebach. Dlaczego przez 5 lat pasował Ci taki układ, a teraz jest źle? Jeżeli to koniec uczucia, to możesz próbować szukać trzeciego, ale.... no cóż, wiadomo, że każdym po pewnym czasie się trochę znudzisz, trzeba pracować nad związkiem.