Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balbinka_28

miec kaca molanego?

Polecane posty

Gość balbinka_28

kiedys pisalam tu na forum o znajmoych ktorzy zarazili moja rodzine zapaleniem oka,ja mam je do dzisiaj,nosilam je w ciazy i niestety lekarz powiedzial ze moze to trwac nawet do roku...Maz kolezanki choruje na Luszczyce,ma oblesne stopy i wlasnie chore oczy...Najpierw zarazil mojego meza..pozniej mnie..i ja lecze do dzis:( Powiedzialam kolezance jak urodzilam ze nie chce zeby przychodzili bo mamy musi podrosnac,ale to byla wymowka.. Mamy wspolna znajmoma z ktora rozmawialam o calym zajsciu i ze oni to brudasy,a ona jej wszystko powiedziala (falszywa krowa)..Ta do mnie przyjechala i zrobila awanture,kazala oddac rzeczy ktore wczesniej mi dala dla synka,chociaz i tak lezaly w pwnicy bo ja ich nie uzywalam..Mam jeszcze kilka wiec zamierzam jej to dzisiaj zawiesc,bo wcale ich nie potrzebuje.. Teraz mysle tylko ze moze powinnam byla trzymac gebe na klodke,bo wsumie niepotrzebny mi byl ten stres ale bylam zla na to wszystko i tak naprawde chcialam ostrzec znajoma przed nim bo ja do dzisiaj walcze z tym zapaleniem..A malo tego bylam ostanio przerazona bo myslalam ze mam grzybice paznokcia i po wizycie u dermatologa sie uspokoilam.to bylao tylko uszkodzenie plytki paznokcia..Ale gdyby ktos zobaczyl ich stopy to tez by sie bal..Bywali u nas w domu nie raz..i nosili papcie..a ja jej keidys pozyczalam buty.. Po takich znajmosciach czlowiek uczy sie na bledach i wiecej takich nie popelnie... Ale cos mnie meczy i mam nadzieje ze da se spokoj i nigdy sie juz nie spotkamy,bo ja tesknila nei bede ale meczy mnie sumienie ze wyszlo na jaw co o nich myslimy....

Gość fyui,bh
czym ty się przejmujesz :o ciesz się że się obraziła, będziesz mieć spokój.

Gość balbinka_28
moze nie powinnam sie przejmowac..ja wlasnie taka glupia jestem..Ale i tak sie ciesze ze juz nie bedziemy miec kontaktu..zawsze musialam cos klamac dlaczego nie mozemy se spotkac..tylko wolalabym zeby skonczylo sie to lagodniej..Zawioze jej te rzeczy i bede miala ja z glowy...inny to by nawet nie pomysla o niej..Miejmy nadzieje ze juz nigdy jej nie spotkam..