Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsgdfhd

urząd pracy a umowa zlecienie pomocy !!

Polecane posty

Gość dsgdfhd

prosze was o pomoc może ktoś coś doradzi w piątek 14,02 przez internet przysłała mi agencja pracy umowe zlecenie ze od 15-28 lutego mam pracowac , z czego poszłam w piątek na szkolenie i potem nic sie nie odezwali ze mam isc jeszcze i do teraz sie nie odzywają ;/ a sami tel nie odbierają ;/ , wiem że napewno tam juz nie pójde i teraz nie wiem czy wyrejestrowywac sie z up i za 10 dni rejestrowac od nowa? czy jak to zrobic? ;/ czy taka niepodpisana osobiście umowa się liczy w ogole? taka internetowa ? bo niema tam nigdzie moje podpisu ani nic ? pomocy prosze

Gość 9890-0
moim zdaniem taka umowa się nie liczy.

Gość dsgdfhd
kurczę no właśnie sie zastanawiam ;/ bo co innego gdyby mi kazał umowe podpisać zeskanować i wysłać meilem to rozumiem jest podpis mój , ale na tej nie ma nic ;/ , wiec chyba się nie liczy ;/ ehhh

Gość ulegla_sarenka
tez mi sie wydaje ze nie liczy sie taka umowa przeciez nie przepracowalas jednego dnia i nie wstawilas sie po dokumenty a oni sobie w kulki leca wiec jak juz to nadal jesttes bezrobotna

Nie podpisana umowa nie liczy się, nie przejmuj się Mam nadzieję że za szkolenie nie zapłaciłaś, bo to jest teraz nowy sposób nabierania chętnych

Gość dsgdfhd
nie za szkolenie nie musiałam płacić , i bylam tam tylko jeden dzień, nie mam żadnych papierów od nich , to jest firma z Krakowa a ja mieszkam całkiem gdzie indziej ;/

Gość yjyttyiuyiuiuy
no co ty, to tak jakbys ta umowe przechowywala np dl kolezanki, nigdzie sie nie podp[isalas, widocznie nie spodobalas im sie na szkoleniu czy cos...a co to mialo byc za zlecenie? w ogole kurna po wyrejestrowaniu sie z urzedu mozna tam wrocic dopiero po kilku miesiacach, tracic ubezpieczenie dla 10 dni pracy? bez sensu...

Gość dsgdfhd
to miało być do tesco na kase , pytalam potem kierowniczke w tesco czy mam przyjsc na drugi dzien a ona powiedziala ze oni sie tym nie zajmują tylko ta agencja pracy, potem byl weekend oni sie nic nie odzywaja ;/ wiec nie poszlam bo to nie tesco sie tym zajmuje,