Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewentualna

panowie czy odmówiliście seksu kobiecie

Polecane posty

Gość kobietka pewna
Pominęłam tu problem braku moralności i sumienia u ludzi. Gdzie kobieta uderza do panów z wyraźna obrączką na palcu lub mówiących "jestem żonaty", "jestem w związku", "jestem zajęty", "nie dziękuje mam swoją kobietę i ją kocham" po czym normalna kobieta powinna pomyśleć " dzięki Ci Panie za ten znak, że są na tym świecie jeszcze przyzwoici wierni mężczyźni "

Z pewnoscia sa kobiety ktore uwazaja, ze jesli facet odmawia to ma kochanke, to mu sie nie podobam. U mnie to jest tak, ze moj partner dorabia sobie i sa takie dni ze tyra bardzo ostro fizycznie i go rozumiem, rok temu mial sporo stresow i tez zdarzylo mu sie odmowic, ale wiem ze nikogo nie ma mnie kocha, sznauje go i jego decyzje Wiem, ze gdy tylko bedzie mial tyle sil by mnie zaspokoic to bedzie cudownie ;)

Gość niedobra.dziewucha
no mnie wlasnie jedynie lek przed odmowa powstrzymuje przed zdarciem z Niego spodni. tego, ze wyjde na jakas napalona urwe

Gość facet z potrzebami
zrywaj te spodnie ...będzie przeszczęśliwy jak mu zrobisz lodzika na start

Moj partner czasem mowi ze mu glupio ze mi odmawia, oczywiscie nie zdarza mu sie to czesto, ale raz byla zabawna sytuacja z tym zwiazana, ja bylam bardzo podniecona, a on strasznie zmeczony, powiedzial ze nie zostawi mnie tak i zrobi minetke, a po mopich trzech orgazmach zasnal na mojej... ;)

Gość nesta_][
moze i jest taka opcja ale niezdazylo sie, raz tylko jak mialem 40 stopni goraczki to kompletnie nie mialem ochoty i wtedy zona stwierdzila ze musi byc jednak zemna bardzo zle;)

Gość antek_partyzant
kilka razy koleżance, bo mam żonę raz żonie, bo byłem na nią wkurzony, chociaż chciało mi się jak cholera :)

Gość Zulussss
jak podnosisz spodniczke to juz sie pisze:)

Gość Zulussss
i co z podnoszeniem?:)

Gość herh
Odmówiłem 2 razy. Źonom kumpli. Hooj mnie obchodzi co o mnie myślą. P.S. Jestem singlem, ale bez przesady...

Gość anonimowy....
Podobnie jak kolega żonie kumpla, i siostrze(mezatka) koleżanki choć przyna, ze sam mialem grzeszne mysli ale na szczescie nie bylem po alkoholu. Jednak zdrowy rozsadek i zasady zwyciezyly.

Gość Zulussss
ewentualna :0 aby utrzymac temat nie wystarczy up:) a Ty ilu odmówiłąs?

Gość Uroczy Szymuś_ktoś mi podjebał
Bo z figury wyglądała jak chłopak.

nie musisz sie wypowiadac, jakos nie mam ochoty na dysputy, tylko chce wiedziec cos na ten temat, kilka razy przejechalam sie tutaj jest pelno hamstwa durnoty i ciemnoty, wole sie nie ujawniac, co jakis czas tylko czytam sobie wypowiedzi, to tyle, milego dnia

Gość tylko raz ...
raz . impreza u mnie, masa przyjaciół i kumpel z siostra. napilismy sie i wszyscy ze idziemy gdzies na tance , ona ze chciała by zemna zostac itd... zostalismy sie wspolne prycho do wyrka i mowie ze jednak nie . mimo ze duzo wypiłem nie mialem na nia ochoty uswiadomilem se ze chuja na smietniku nie znalazłem a ona miala konkretny przebieg. dymali ja nawet cyganie . ... wiec powiedizale ze lipa bo nie jest zbyt siwerza dziewczyna .

Gość Uroczy Szymuś_ktoś mi podjebał
To było jej powiedzieć, że nie dla psa kiełbasa.