Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewentualna

panowie czy odmówiliście seksu kobiecie

Polecane posty

Gość jeszczezwziazku,.
odmówiłem, bo mam dziewczyne, powiedziec że sie wściekła to mało ze słodkiej przesympatycznej kobiety wyszedł potwór zaczęła mnie obrażac...

Gość onaaa_1988
pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Gość marian hejter
ja notorycznie odmawiam bo mam zone, niepotrzebne mi skoki w bok,

Mi odmówił Mój partner -powiedział ,że jest bardzo zmęczony po pracy i chce odpocząć bo ma jutro ciężki dzień -;) Przytuliliśmy się i poszliśmy spać -;)

Gość Do autora tego tematu
jak se dobrze nie umyła to pewnie,że tak,albo po kąpieli bąki puszczała i dupka zamiast mydłem trącała niefajnie

Gość Satyr jakich mało
Odmówiłem jednej koleżance na studiach, rozpowiedziała każdemu komu mogła, szczególnie innym laską, że jestem wredny pedał ;-)) Kuźwa ukarałem jej zaloty i przedmiotowe traktowanie wszystkich dookoła, a poza tym wyznaję zasadę - tam gdzie się mieszka i pracuje tam się dupą nie wojuje - unika się zbędnych kłopotów.. Myślała, że mój fiut to jeszcze jeden zdobyty laur, tak ją pycha rozsadzała. A ja fiuta na śmietniku znalazłem ;-). Z jej strony nie była to dosłowna propozycja, choć się bzykniemy, ale nachalne końskie zaloty, i gdy zaczęła się mizdzyć, po prostu nie podjąłem jej gry, choć niewiele brakowało.

Gość KEEPskyFDK
Już miałem odmówić ale wypiłem trzy szybkie i mocno wbiłem się w piękną cipkę. Reszty nie pamiętam.

Gość KEEPskyFDK
A co miałem zrobić?? Ojciec uczył że nie ma brzydkich kobiet, jest tylko zbyt mało alkoholu. Ciekawy temat na nowy topik??

Moja wypowiedź kierowana była do "jak se dobrze nie umyła to pewnie,że tak,albo po kąpieli bąki puszczała i dupka zamiast mydłem trącała niefajnie"

Gość Satyr jakich mało
Ewentualna, a tobie kto odmówił?

Gość KEEPskyFDK
ewentualna, a tobie ktoś odmówił seksu? Czy też bałas się zaprobonować obawiając się odmowy?

Gość uwielbiam żylastego
członka mojego mężczyzny. Kocham Cię skarbie za te orgazmy i rozkosz,którą ofiaruje mi Twój członek. Szaleję na jego punkcie👄

Gość XL chętny na ...
Ja nie odmawiam.Mam dość ... :) i strasznie żylasty moja go uwielbia i jak jej mam odmówić,a przy tym ja też czuję się wspaniale.Budzą się rano zawsze musi chociaż potrzymać,a nieraz na chwilę poczuć.Przed pracą nie ma za wiele czasu,ale twierdzi,że ten dotyk zostaje w pamięci.Po powrocie już ma go cały czas pod ręką :) Nie odmawiam ! :)

Gość XL chętny na ...
Odmawiają głupcy i impotenci to tyle :)

Gość Ja tak
Odmówiłem w 2012 roku kilka razy sexu różnym kobietom i w tym roku raz :/ ale lasce z neta co mnie nie widziała na oczy (żałowałem potem bo była bardzo ładna), ale byłem pijany nie miałem jak do niej jechać :/.

Gość nie wszystcy faceci
odmowilem siostrze znajomego, bylem w zwiazku i nie mialem zamiaru zdradzic mojej kobiety

Ja byłem kiedyś bliski tego by odmówić. Ale znowu nic z tego nie wyszło. :(

Mi sie wydaje, ze jak kobieta odmawia, to facet tez ma do tego prawo. A nie musi byc zawsze chetny i gotowy.

Gość kobietka pewna
Problem odmowy jest bardzo prosty :D Jak odmawia kobieta, to jest ok, szanuje się itd. Facet się nie obraża uważna, że może trzeba ten zamek lepiej forsować i go to kręci. Jak odmawia facet, to kobieta dostaje w łeb aż jej dzwoni w nim :P i pojawiają się myśli, jestem za gruba, nie pociągam go, jestem brzydka, jestem głupia, jestem pośmiewiskiem i dziwka - ja zaproponowałam a on nie chciał, czyli zaproponowałam za szybko, jestem dziwką! o nie co jest ze mną nie tak poza tym?! przecież faceci nigdy nie odmawiają! Jestem grubą, nachalną dziwka ! O NIE !!!