Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noionateż

Niemowlę , wesele, karmienie piersią i alkohol

Polecane posty

Gość noionateż

Pod koniec kwietnia moja przyjaciółka bierze ślub. Córka będzie miała wtedy prawie 10 miesięcy. Karmię ją piersią. w sumie więc będzie u teściowej na butelce mleka modyfikowanego przez prawie dwa dni. Takie moje rozterki- czy w takiej sytuacji mogę trochę wypić alkoholu?

Gość zielony krolik
ale na co dzien tez dostale mleko mm? czy wtedy dostanie je po raz pierwszy?

Gość noionateż
dostaje mm kiedy zostaje z mezem lub kimkolwiek innym, bo np. jezdze do szkoly w weekendy lub mam cos do zalatwienia i mnie nie ma.

Gość mrauhehehehe
omg ale masz rozterki... odstaw od cyca i tyle im wczesniej tym lepiej... wkurza mnie ta cala szopka wokol karmienia piersia jakie to jest wspaniale ;/

Gość juz karmisz za długo
Myslisz że twoje mleko jest dziecku tak niezbędnie potrzebne? Ja byłam karmiona 3 tygodnie, nie chorowam, teraz też nie choruje, końcyam dobre studia i jest ok. Sama jestem w ciąży i nie zamirzam karmić długo.

Gość tyuykkjythdrgf
zazdrość przez was przemawia :P Tak możesz wypić jesli nie będziesz karmić przez 24h ale nie przesadzaj bo po tak długiej abstynencji szybko pójdzie Ci do głowy a potem kac, albo możesz wypić ze 2-3 lampki wina i karmić rano, jedzenie, tańce szybko wypocisz procenty

Gość nie mój typ też
Zazdrość,żę co, że jest dojnąkrową - bleee. Ze nie pachnie jak obieta, tylko jak krowa?

Gość tyuykkjythdrgf
a ty cielaku co piłaś jak byłam niemowlęciem? Od razu mama robiła ci kanapki z dżemem? :P

Gość zakłopotana wyrodna matko
Piłam 2 tygodnie i nie narzekam.

Gość też siię wypowiemmm
nie mój typ też Zazdrość,żę co, że jest dojnąkrową - bleee. Ze nie pachnie jak obieta, tylko jak krowa? nie mogę zrozumieć jak ktoś taki może funkcjonować w społeczeństwie i w ogóle czemu jedna kobieta tak pisze o drugiej...

Gość tyuykkjythdrgf
mleko dla cieląt, czy mleko dla cieląt robione na wzór między innymi mojego mleka?