Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baaaardzo ciekawy

Jakie wolicie usta u mężczyzny?

Polecane posty

Gość baaaardzo ciekawy

Takie pełne "murzyńskie", ale bez przesady (a może właśnie jak największe), czy wąskie, gdzie prawie nie widać warg.

Gość jolcia mariolcia
mięsiste :)

Gość Vivariva
wole wąskie, ale mój chłopak ma akurat duże

Gość ropuchełe
żabie usta :P

Gość nie znosze pelnych ust u
męzczyzny, sa dla mnie obrydliwe. Wolę normalne ,raczej wąskie

Ja mam bardzo duże usta, ale już mi kilka pisało, że im się bardzo podobają.

Gość samanta virginia grocholecka
takie, ktore pasuja i wspolgraja z reszta twarzy. twarz to nie poszczegolne czesci ale calosc i wazne aby w tej calosci wszystko do siebie pasowalo.

Gość kdaęlk
ja lubie duze ale...normalne, nie takie nadęte jak u murzynów, ładny kształt. Nie wielkie i nie wąskie. Pomiędzy :D

Ja mam bardzo duże usta, ale już mi kilka pisało, że im się bardzo podobają." - chyba jak sa zamkniete luzik

przede wszystkim takie pod którymi są zadbane zęby .... az mnei zmroziło na mysl o uzębieniu niektórych facetów świadomość mamy niestety słabą... a całkiem poważnie nie za duże nie za małe :)

Gość Titiiiiiiii
wypowiedz wyzej mądra ! :)

Gość czopmen
mała ciekawostko, pewnie o tym nie myślisz, bo marzysz o tym swoim śnieżnobiałym uśmiechu z reklam, ale często jest mały problem. Wygląd uzębienia wcale nie odzwierciedla poziomu dbania o zęby. Dużym problemem jest np, fluoroza - choroba, na którą nic nie można poradzić, a która bierze się ze stanu wody, którą pijemy, Są w Polsce miejsca, gdzie ludzie miewają aż czarne zęby od nadmiaru fluoru. Dziś świadomość jest większa, więc można się trochę przed tym bronić, a i stan wody się polepsza. Ale ludzie urodzeni w PRLu i nawet w latach 90 nie mieli o tym bladego pojęcia. Więc najpierw pomyśl zanim ocenisz wygląd czyichś zębów.

Gość lghkghkhj
takie jak moj chlopak, duze ale nie takie murzynskie, tylko takie w ksztalcie serca, po prostu SLICZNE :)))

Gość jakie usta wolę...
...takie które mnie całują :):):)

owszem moj snieznobiały usmiech wypracowałam latami mordęgi w aparacie ortodontycznym na obu szczenkach misiacami bólu i wyrzeczeń ale nie w tym rzecz!! braki w uzębieniu chyba odrazu można podciągnąc jako brak higieny osobistej. oczywiście można mieć "słabe" zęby itp ale trzeba o nie dbac, oczywiscie jest wiele chorób które odbijają sie na zdorwiu i wygladzie estetycznym zebów ale nawet wspomniana zaawansowana fluroza jest wynikiem zaniedbanie i braku reakcji przy 1 widocznych zmianach..( wode mozna pic przefiltrowana, sprawe zgłaszac itp). Ja osobiście bardzo lubie zadbane czytaj czyste zęby u Panów za co z góry bardzo przepraszam czopmen

Gość czopmen
Czyste zęby ok, tylko czyste zęby z fluorozą będą wyglądały jakby nigdy nie widziały szczoteczki. A jeśli chodzi o zapobieganie fluorozie, nic tu się nie poradzi profilaktyką. Najczęściej jest tak, że zęby stałe wychodzą już brzydkie, a mleczaki mogą być wzorowe. To dotyczy ludzi, którzy urodzili się w newralgicznym terenie. Przyjezdnemu zęby zaczynają się zmieniać, więc może wyjechać/przestać pić miejscową wodę, ale zmian na zębach już nic nie cofnie. Żeby uniknąć fluorozy, nie wolno pić wody z wodociągów na danym terenie, czyli trzeba o tym wiedzieć. A taka wiedza pojawiła się w Polsce bardzo niedawno temu. W PRLu nawet dentyści mieli to gdzieś, albo nic o tym nie wiedzieli, bo problem nie jest powszechny, tylko punktowy.

Gość Agataodpowie
Nie ma to dla mnie znaczenia. Zresztą są różne gusta i każdy znajdzie coś dla siebie..

Gość Marvvvin29
Bardzo podoba mi się wypowiedź Pani powyżej, która zwraca uwagę na zęby i higienę u mężczyzn! Brawo! Jestem zdania, że zadbany facet powinien mieć zdrowe zęby, wysportowaną sylwetkę, czystą skórę i włosy, dobry zegarek i wode po goleniu

Gość czopmen
Aha, żadne filtrowanie w domu nie wytrąci fluoru. Zgłaszać sprawę? Hehe, nie takie problemy są w Polsce i się nic z tym nie robi. Kto by się tam martwił brzydkimi zębami. Znam pewne miasto, które 3 lata temu wybudowało stację uzdatniania wody. A woda z ujęć pewnie od zarania dziejów była potężnie przesycona fluorem. I co? I nic.

Gość Gugaaaa
Autorze a mozesz wkleić jakoes zdjecie pogladowe do pytania? :) Jakie to wedlug ciebie "murzyńskie" ale bez przesady usta?

Gość baaaardzo ciekawy
http://facet.wp.pl/gid,12982539,img,12982594,kat,1007871,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=5&ticaid=11016f A choćby takie - może nawet odrobinę większe. Bo murzyńskie, to już takie centralnie wielgachne.

Gość Gugaaaa
dzięki, no właśnie źle sobie wyobrażałam w takim razie ;) Bardzo ładne te ze zdj. i ciut większe też bedą ok. Ale nie za wielkie. Właściciel dużych ust powinien uważać, bo takowym zdarza sie za bardzo obśliniać partnerke podczas całowania ;)

Gość normalne raczej, ani wąskie
ani pełne

Gość ala milczarek
Usta? Mało istotne, ważniejsze żeby miał białe zęby, co o dziwo zdarza się niestety coraz rzadziej :(

Gość gość
dość pełne, kształtne

Gość gość
takie jak ma tomek z m jak miłość