Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjtyuj

Czy wy też macie takie głupie sny?

Polecane posty

Gość fjtyuj

Śniło mi się, że związałam sie z jakimś starym facetem z którym gdzieś pojechałam samochodem, potem lecieliśmy samolotem. Zamieszkaliśmy na jakimś zadupiu w jakimś domu, dom był spory ale strasznie zaniedbany, przysłowiowy brud i smród. Pamiętam, że kazałam mu zakupy zrobić z jakimis środkami do czyszczenia bo nie mogłam tego domu domyć. Potem odwiedziliśmy jakąś jego rodzinę tzn, on mnie tam zawiózł a sam gdzieś pojechał. To była jakaś willa kilkupiętrowa, ogólnie tacy snobi, kręcili nosem, robili cięte uwagi, że ja nie wyszłam za mąż za niego z miłości, tylko dla kasy, potem się wnerwiłam, przeprosiłam i wyszłam, powiedziałam, ze poczekam na męża przed domem, no a potem mu mówiłam jak zostałam potraktowana... Rano normalnie byłam wykończona... Skąd takie sny? Wy też macie takie głupie?

Gość ltrewueyewewywwy
Mnie się śniło że ruchałem żonę kumpla a on leżał związany, uwalany kałem :classic_cool:

Gość nieźle. Haha...;D
Mi sie dzisiaj śniło że jakiś łysy grubas w okularach siedział u mnie na łóżku i żarł kiełbasę. (dosłownie. Nie jadł tylko żarł.) Masakra jakas.. Albo ostatnio śniło mi sie że szłam na imprezę z taka kuzynka jtmgdj niecierpię i nie mam z nia kontaktu już kilka lat. Kłóciłam sie z chłopakiem że też nma iść a on mówił że woli iść zarabiać pieniądze niż sie bawić.