Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amanda88

Skąd catering?

Polecane posty

Gość Amanda88

Witam, Czy znacie może jakieś fajne, oryginalne knajpy ze światową kuchnią, które oferują catering za przyzwoitą cenę i nie w hurtowej ilości (sdla 10-15 osób) w Warszawie? Niebawem organizuję małą imprezę z okazji zaręczyn, nie chcę zamawiać czegoś z baru mlecznego, ale wiadomo, nie porwę się na Gesslerową :P Mi niestety Bozia dała inne talenty niż kulinarny i fajnie byłoby nikogo nie otruć :) Chcę, żeby było smacznie i oryginalnie.

Gość kadarka0
kfc zamow xd znasz kogos kto nie lubi kfc? :D

Gość olinek-okraglinek
wczoraj bylam z rodzina na niedzielnym obiedzie w olive garden, bardzo smaczne i fajne miejsce i oni na pewno maja opcje z cateringiem, ceny sa przyzwoite, takie wypośrodkowane. kuchnia wschodnia, arabska, w tych klimatach

Gość ojejejejej..jaka cudna
Zamów im pice i niech spadają

Gość zenek_D
W przypadku takiej obsługi cateringowej to ja mam najlepsze doświadczenia z małymi firmami, one zawsze jakoś się bardziej zaangażują, niż te duże restauracje itp. Ostatnio serwis kawowo herbaciany na szkoleniu robiła np firma Czas na kawę (pierwszy raz z nimi współpracowałem) i mieli super kawę Nespresso do tego Dilmah Tea, przekąski i napoje. Mają ładny bar i miłych pracowników, którzy dbają o to, żeby nikomu kawy nie zabrakło. Przez ich portal www.czasnakawe.eu można słać zapytania, mnie odpowiedzieli w ciągu godziny.