Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie zgadzam się!!!!657

Młode dziewuchy wstawiające sobie zdjęcia na fb z czyimiś niemowlakami

Polecane posty

To jakaś plaga czy co? co chwilę widze jakąs młodą dziewczynę popisującą się na fb zdjęciem z nieswoim dzieckiem. Zazwyczaj są to panny 16-20 lat. Pójdą pewnie kogos odwiedzic i juz lecą z fotka na facebooka żeby się pochwalic koleżankom. A pod zdjęciami jak zwykle komentarze: Pasuje ci, ślicznie ci z dzidzią, o młoda mamusia i tak dalej.

Gość kijaneczki :):)
masz z tym jakis problem ?

a co ty tez wstawiasz?

albo zazdroscisz? bezsesowny jest twoj topik :/

wstawiam nie wstawiam nie twoj problem - tak o sie pytam mam do tego pelne prawo :D

Gość bnmtf
fctde

czego mam zazdrościc skoro jestem mamą i mam swoje dziecko. jakaś smieszna jestes:D domyslam się ze jestes taką własnie dziewucha wstawiającą zdjęcia ze słitasnym bobasem kuzynki i udającą mamusie

Gość naleśnik123
a co to Ci przeszkadza? co to takiego, że KOBIETA w wieku 20 lat wstawi sobie zdjęcie z dzieckiem ???? Boże....

kazdy na fb ma prawo robic co chce - ja ostatnio nawet widzialam jak laska wrzucila video na fb jak sie masturbuje to jest powalone ale nie to ze jakies mlode dziewczyny sobie wstawiaja fotki z dziecmi :/

Gość naleśnik123
Nie zgadzam się!!!!657 współczuję Twoim dzieciom :) jesteś okropna :) a jak wstawią sobie zdjęcie, na którym będzie pies sąsiadki z daleka to też będziesz tutaj to wypisywać?!!?

no to jestes stara i GLUPIA :) i lepiej zabierz sie do roboty albo do pilnowania dzieci a nie obczajasz profile 20 letnich lasek i sie bulwersujesz. Tak tez wstawiam np z siostrzenica ale odrazu podpisuje kto to - masz z tym jakis problem ????

przeszkadza, bo kiedyś córka kuzynki 17 letnia panna tez wstawiła sobie zdjecie z moim dzieckiem, ktore kazałam natychmiast usunąc (zdjecie). Chciałabym się dowiedziec czym kierują się te dziewczyny, czy zazdrością, czy chęcią pochwalenia się bobaskiem przed kolezankami czy czym?

Gość rhjhesr
no właśnie to jest powalone... też mnie to denerwuje (chociaż na fb jestem raz na ruski rok). rozumiem jeśli dziewczyna ma jakąś fotkę z dzieckiem typu siedzi i się z nim bawi, ktoś jej pstryknął a ona wstawia na fb z podpisem "synek kuzynki".. ale kurde wszystkie te dziewuchy mają fotkę typu stoję z bobaskiem na przeciwko aparatu, podpis na fb "ja z moim kubusiem" itp. i same komenty typu jak ci ta dzidzia pasuje.... a ona dopiero gdzieś tam po 30tym takim komentarzu tłumaczy, że to nie jej dziecko

po za tym masz gware malolata a nie odpowiedzialnej matki. Prawdopodobnie sama masz moze z 20 pare lat i dziecko. Po za tym to jakas kolezanka musiala sobie wstawic zdjecie z twoim dzieciaczkiem i miala takie komentarze ze az tak ciebie to zdenerwowalo :)

haha i tu cię mam, po twoim pierwszym wpisie od razu wiedziałam że wstawiasz takie zdjecia. a masz pozwolenie od rodziców DZIECKA na umieszczanie jego zdjec w necie? bo ja np swojej kuzynce nie dałam pozwolenia a mimo to zamiesciała zdj i większosc popisujacych się dziewuch tak robi. a stara nie jestem, raczej młoda laska- 26 lat- 9 miesięczne dziecko

A Ciebie boli to, że Ty, prawdziwa matka gdy wstawiasz zdjęcie z niemowlakiem w męczarniach urodzonym jesteś tak samo odbierana jak jakaś małolata która się nie namęczyła przy porodzie?:D Hahaha

a 20 pare lat i dziecko to jakis cud czy co? od wszechczasów kobiety przed 30stką maja dzieci

Nie zgadzam się!!!!657 - powalona kobieta jestes - napewno kuzynka ci zazdrosci dlatego dala zdjecie na fb XD ile masz lat 16 kurva ??? A moze wstawila aby sie pochwalic jakiego pieknego ma nie wiem ( siostrzenca) nie koniecznie musi nia kierowac zazdrosc :/ - ograniczony masz tok myslenia kobieto. A ty po co dajesz zdjecia ze swoim dzieckiem na fb ?

ja zdjec swojego dziecka nie upubliczniam na takich portalach dlatego tez kuzynka dostała zakaz wstawiania takich zdjęc tylko po to zeby zaszpanowac przed psiapsiółami. na fb mam jedno zdjecie dowodowe i wystarczy. a laski które wstawiają sobie fotki ze słit dzidzią to zal

Ale czym sie pochwalic? NIE SWOIM dzieckiem się chwalic? no rzeczywiście wielki powód do chwalenia

Nie zgadzam się!!!!657 - tak mam , zreszta nie kusze sie pytac. Moja siostra ie jest powalona jak ty ! hehe ... nie mowie ze to cos zlego miec dziecko w wieku 20 paru lat ale gadasz jak 16 latka heheh - i jestes ograniczona , nie kazdy wstawia zdjecia z nie swoim dzidziusiem dlatego ze zazdrosci XD Ty tak mialas ? tym bardziej ze to 17 letnia dziewczyna !!!! to dziecko jeszcze

Gość ggggjhgk
Przecież każda dziewczyna ma prawo do wstawiania takich zdjęć. Nie robi przecież nic złego. Autorze, to nie twoja sprawa co robią te dziewczyny. Nie wtrącaj sie w ich życie.

Nie zgadzam się!!!!657- ahh chyba ze sama nie wstawiasz i sobie nie zyczysz to inna bajka - u nas dzieki Bogu w rodzinie takiego problemu nie ma . no tak mlode dziewczyny tak maja chca sie pochwalic jakiego pieknego maja siostrzenca - normalna sprawa. ja mam tylko jedno takie zdjecie i to ze chrzcin z rodzicami dziecka- problemu w tym nie widza.

Przecież każda dziewczyna ma prawo do wstawiania takich zdjęć. Nie mają prawa, bo trzeba miec zgodę rodziców zeby upubliczniac zjdecia czyjegos dziecka

No ale autorko nie rozumiem Twojego wzburzenia,przeciez co to Ciebie obchodzi :) Chca to niech sobie wstawiaja,moze lubia dzieci,a nawet jesli chca sie kolezanka pochwalic,ze mialy dzidzie na rekach to tez nie widze w tym zadnego problemu.Kurcze czym tu sie przejmowac....

No a skad wiesz,ze taiego pozwolenie nie maja? A zreszta nawet gdyby nie mialy to tez nie widze problemu,przeciez nie podaja danych tego dziecka.

Gość naleśnik123
jakaś masakra, istny horror mieć taką kobietę jak Ty hahaha!!! wyobraź sobie sytuacje ... wstawiasz sobie zdjęcie z kuzynką na fb , to dziecko Twojej ciotki i co też ma do Ciebie sapy? uspokój się bo zachowujesz się jakbyś była na tym świecie przez skazanie. sama sobie w życiu problemów szukasz:)

Nie zgadzam się!!!!657 - mysle ze w tych czasach juz nawet matki tych dzieci maja fb i widza co dodaja ich kuzynki itp i jak by mialy z tym problem powiedzialy by tak jak ty - wiec nie rozumiem twojego zbulwersowania :/ - co ciebie obchodza inni ludzie ?zajmij sie lepiej soba i swoja rodzina i nie wpieprzaj nosa w nie swoje sprawy :) - nie twoj cyrk nie twoje malpy.

Gość naleśnik123
to sobie zastrzeż " prawa autorskie" albo pobieraj opłaty za zdjęcie z Twoim dzieckiem hahahaha

Chyba jeszcze ci humorki skacza po ciazy coo ?